Masum 54. bölüm özeti ve fragmanı izle - 15 Mayıs Cuma

Hint dizilerinin adresi Kanal 7'nin en etkili yapımlarından Masum haftanın her günü izleyicilerin karşısına çıkmaya devam ediyor. Yayınlanan her bölüm binlerce kez izlenirken bir sonraki gün için de araştırmabar başlıyor. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı merak ediliyor ve araştırılıyor. Masum 54. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi artık sabahları saat 11:00'de tekrar bölümü ve 16:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 54. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 54. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Masum 54. bölüm özeti

Raşi tam annesini arayacaktır ki Kokila gel benimle deyip ona banyoyu temizlemesini söyler. Raşi söylene söylene temizler. Kokila annesinin Raşi ile konuşmasını böler. Nani Kinjal ile telefonda konuşur. Kinjal annesi de yumuşar da konuşur zannetse de nafile. Gopi ise Kinjal’in sevdiği yemekleri yapınca Kinjal sevinir ama Urmila buna sinir olur. Bu kadar pahalı yemekler yaparsan işin içinden çıkamayız kendine gel diye kızar. Ahem Gopi’yi getirmek istemediği için annesine Nani’ye gerçeği anlatalım der ama Kokila olmaz diye kızar ve Gopi’yi almaya git der. Ahem gidince Gopi sevinçten bir kanat takmadığı kalır. Urmila işin aslını öğrenmek için Raşi’yi arar. Raşi de olanları anlatır ve gelsin de kurtarsın beni bu işlerden der. Ahem ve Gopi’yi kapıda gören ev halkı şok olur. Nani Gopi’yi çok beğenir. Gopi odaya çıktığında Ahem gelir ve Nani gidince tekrar gideceksin der. Ahem ile Gopi konuşurken Nani gelir. Gopi kıyafetlerini çıkarırken Nani valizdeki resmi asmasını söyler. Nani gidince Kokila oğlunu sakın yanlış bir hareket etme diye uyarır. Ahem burda durmayacağım der. Gopi umduğunu bulamaz, hüzünlenir. Nani sandığın içinde özel hediye olduğunu ve en sevdiği geline hediye edeceğini söyler. Raşi bu nedenle gözüne girmek için uğraşır. Gopi dosyaları toplarken Ahem gelir ve karıştırma diye kızar. Ahem’in sesini duyan Kokila oğlunu uyarırken Nani gelir. Ahem ve Gopi’yi yakınlaştırır. Nani bunu över. Raşi ise Nani’nin gözüne girmek için Jigar’a bileklik hediye eder. Onların bu hallerini izleyen Nani onları över. Jigar Raşi’nin bu hareketinin amacını bilmediğinden heyecandan kalbi duracak gibi olur.



Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel


Masum 55. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Masum'un 15 Mayıs Cuma günü yayınlanacak olan 55. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri