Masum 36. bölüm özeti ve fragmanı izle - 27 Nisan Pazartesi

Kanal 7'nin yeni başlayan ve uzun sürecek olan dizisi Masum izleyiciler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. İkimizin Yerine'nin saatinde yayınlanması da bunda etkili oldu. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı merak ediliyor ve araştırılıyor. Masum 36. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi artık sabahları saat 11:00'de tekrar bölümü ve 16:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 37. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 37. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Masum 36. bölüm özeti

Gopi yeşil bir sari içinde kuğu gibi süzülürken Ahem onu görür ve kim olduğunu bilmeden arkasından bakakalır. Hetal Gopi’yi güzelliği ve sarisinden dolayı överken Koki de gelir ve o da Gopi’yi beğendiğini söyler. Koki Ahem’in bakışlarına şahit olurken Koki Aham’a bakarak Gopi’ye sarinin çok yakıştığını ve değişik renklerde alması gerektiğini söyler. Aham’ın gözlerinden ateş fışkırıyor adeta. Raşi düzenlemelerle ilgilenirken Urmila gelir. Raşi onu görünce şeytan görmüş gibi kaçar ancak Urmi nden benden kaçıyorsun diye tepki gösterir. Olaya şahit olan Hetal de Raşi’den annesi ile konuşmasını ister. Kinjal bir kere daha kaçma girişiminde bulunur ancak bu sefer de Urmila gelir. Nişan için Mehta ailesi gelmiştir. Kinjal’İn kaçma planları suya düşer. Pandit yüzüklerin getirilmesini ister. Raşi Gopi ile odasına gider ve dolabında sakladığı yüzük kutusunu kontrol eder ve tabi ki yüzük yoktur. Yüzüklerin gelmesi gecikince Hetal de gelir. Raşi ona yüzükleri bulamadığını söyler. Hetal Koki’nin gazabından korktuğu için yüzükleri her yerde ararlar ancak bulamazlar. Hetal ve Raşi perişan vaziyette ne yapacaklarını düşünürken Gopi parmağındaki yüzüğü gösterir. Raşi ve Gopi tepsi içinde yüzükleri getirirler. Kinjal yüzüğü Eleş’e takarken Eleş yüzüğü takmak için bakar ve bir anda duraklar. Annesine bizim aldığımız yüzük değil derken herkes şoktadır. Koki hemen adrese teslim Raşi’ya bakarken Raşi gözlerini kaçırır. Hetal devreye girer ve sizin aldığınız yüzüğün taşı düşünce biz de yeni bir yüzük sipariş ettik diyerek yalan söyler. Ketki bunun bir önemi yok diyerek Eleş’den yüzüğü takmasını ister. Sorun daha fazla büyümeden giderilirken Koki ve Hetal oldukça rahatsız. Mehta ailesi gidince Koki sazı eline alır ve Raşi’yi suçlamaya başlar. Urmila kızına sahip çıkmak adına Mehta ailesi gayet memnun ayrılmışken bu öfke ne diye tepki gösterir. Koki sazı Hetal’e bırakır. Hetal Raşi’ye eğer yalanımız ortaya çıksaydı ne gurur ne de saygınlığımız kalacaktı diye Raşi’ya kızar. Raşi önünde eğilir ve affını ister.



Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel


Masum 37. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Masum'un 30 Mart Pazartesi günü yayınlanacak olan 37. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Dizicenter.net

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri