Masum 32. bölüm özeti ve fragmanı izle - 23 Nisan Perşembe

Kanal 7'nin yeni başlayan ve uzun sürecek olan dizisi Masum izleyiciler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. İkimizin Yerine'nin saatinde yayınlanması da bunda etkili oldu. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı merak ediliyor ve araştırılıyor. Masum 32. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi artık sabahları saat 11:00'de tekrar bölümü ve 16:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 33. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 33. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Masum 32. bölüm özeti

Cigar, Raşi ve Gopi ile dans öğrenirken Koki gelip hepsine kızmış, sonrasında Gopi cezalı oluğu için odasına gidip ağlamıştı. Bir kaç saat sonra eve Urmila habersizce gelmiş, Raşi bile annesinin gelmesine şaşırmıştı. Raşi annesine, arakladığı paraları göstermiş, annesi, de çok mutlu olmuştu. Raşi ve Urmila ev halkının yanına gelmesi ile 32 bölüm başlar. Koki tabi Urmila’nın gelmesine bozulur. En son geldiğinde neredeyse zorla kovmuştu. Şimdi Raşi’nin haber olmadan çat kapı gelmesine sinir olur. Koki ile Urmila arasında sıkıntı çıkmasın diye Hental, Raşi’ye annesini odasında götürmesini ister. Raşi gene evde olan biten hakkında annesi,ne brifing verir. Bu sırada Kincal’i isteyen aile de oğlu Eleş ile birlikte kona girerler. Eleş ile Kincal’in görüşmesini ve birbirleri anlaşır ise evliliğe kara verileceğini için Kincal ile Eleş bir odada konuşurlar.

Kincal oğlanı kendisinden soğutmak için geleneklere bağlı gözüken Eleş’e mini etek giymeyi sevdiğini, deli deli birisi olduğunu, gelenekleri saçma bulduğunu ve batılı tarzda yaşamayı çok sevdiğini söyleyince Eleş sessizce durup, şu sözleri sarf eder.

“Evet bende deli dolu bir eş arıyorum. Zamanla bazı sorunları çözeriz!” Eleş (Kincal’i İstemeye Gelen)

Kincal bunu duyunca şok olur. İkilinin konuşmasını iste Raşi’nin içeri girmesi keser. Raşi artık aşağıya inip kararlarını vermesi gerektiğini söyler. Eleş de aşağıya inip Kincal’in kendisine uygun bir eş olduğunu söyleyince herkesi mutluluktan havaya uçar. Tabi bu duruma bir tek sevinmeyen vardır. O da Kincal’dir. Raşi ve Cigar şenlik de oynayacakları oyunu sergilerken, Hental çok mutludur. Kincal’i istemeyen gelen aile neden büyük gelin bu oyunu oynamıyor deyince Urmila lafa girip, onun bu oyunu bilmediğini alaycı ve küçümseyici sözlerle açıklar.

Kokila sinir olur ve Gopi’yi çağırıp oyunu öğrenmesini ister. Ahem ile karşılıklı olarka Navrati şenliklerinde hünerlerini göstermesini ister. Gopi, yüzünü saklarken Ahem ile oynarken çok zorlanır.

Kincal’i istemeye gelen aile yapılan pilav ve nohudun içinde taş çıkar. Kincal’i istemeye gelen aile gittikten sonra, Koki bu taşın hesabını Raşi’den sorar. Raşi de kem küm eder. Lakin Urmila araya girip, kızını korumaya kalksa da Koki çok sinir olur.



Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel


Masum 33. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Masum'un 30 Mart Pazartesi günü yayınlanacak olan 33. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Dizicenter.net

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri