Masum 27. bölüm özeti ve fragmanı izle - 18 Nisan Cumartesi

Kanal 7'nin yeni başlayan ve uzun sürecek olan dizisi Masum izleyiciler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. İkimizin Yerine'nin saatinde yayınlanması da bunda etkili oldu. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı merak ediliyor ve araştırılıyor. Masum 27. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi artık sabahları saat 11:00'de tekrar bölümü ve 16:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 28. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 28. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Masum 27. bölüm özeti

Dizicenter.net'in özetine göre Ahem ile Cigar hırsızı tuttukları odaya götürdüklerinde ipleri çözülmüş olduğunu görünce şok olurlar. Hemen polisler ipler nasıl çözüldüğünü kontrol ettikten sonra kapının iki tarafına bakıp zorlama emaresi var mı yok mu diye kontrol ettikten sonra ev sahibine dönüp şu sözleri söyledi. Bu evde hırsıza yardım eden içeriden birisi var. Kapıda zorlama yok! Eve Gelen Polis Ehem ve Cigar evde birinin asla yardım etmeyeceğin öyle bir şeyin mümkün olamayacağını söylese de her ikisin aklına kurt düşmüştür bir kere. Zira evde altınları çaldığı düşünülen birisi kolayca tutulduğu yerden yardım alarak kaçmayı başarmıştır. Koki evde hırsıza neredeyse kapı açan ve bu hırsızlığın olmasına sebep olan Raşi olduğu için onu fırçalar. Raşi de zaten oruç meselesinde Koki’ye yakalanmış ve laf verecek yüzü yokken bir de üstüne bu olay olunca sesini dahi çıkartamaz. Hırsızın evden çaldığı altınların nasıl bulunacağı gündeme gelir. Gopi de yanında yoksa evde bir yere saklayabileceğini söyleyince evin tüm odalarını ararlar. Kincal, yakalanmaktan son anda kurtulur. Bu topraklar saksıdan düştüğünü anlar. Saksıyı incelediğinde ışıldayan bir şey fark eder. Toprağı kazdığında ise bilezikleri ortaya çıkar. Bu sırada odasına gelen Kincal yakalandığını anlayıp, kıvrak zekası ile şunları söyler. Hırsızı Buldum. Yetişin! Zaten tetikte olan aile de hızla Kincal’in odasına koşarlar. Ev halkı geldiğinde Kincal üstünlük sağlamak adına Gopi’ye laf söyletmeden hakaretlerini bir bir sıralar. Hatta bu eve gelme nedeni paraları çalmak olduğuna kadar iftira atar. Gopi bey yapmadım dese de sesi çok cılız gelir. Ahem de zaten Gopi’yi suçlamaya hazır. Sinirle daha önce de paraları almaya çalıştığını ve kurnaz ve yalancı biri olduğunu söyleyip hakaretlerini sıralar. Kokila Modi olaylara el koyup herkesin susmasını ve bu evde Gopi’ye sonuna kadar gücendiğini, asla hırsızlık yapmayacağını, kimsede bu yönde iftira atamayacağını söyleyip, ev halkını odalarına gönderir. Aslın da Koki olayın gerçek suçlusunu bildiği için bunu yapmıştır. Herkesi gittikten sonra Kincal’in yanına gidip kapıyı kilitler. Yüksek sesle Koki şunları söyler. Neden kendi altınlarını çaldın Kincal? Modi Kokila Kincal şok olur ama cevap bile veremez. Bağırmalar çağırlamalar iş yapmayınca, Koki bu defa anne gibi yaklaşıp, kızı Kincal’in neden bunu yaptığını öğrenmeye çalıştığı sırada Kincal’in telefonu çalar. Telefonu bu sefer açan Koki’dir. Koki ilk etap da cevap vermez ve karşı tarafın sesini dinler. Daha sonra telefonu açan Kincal olmadığını anlayan Bumang da hemen kapatır. Bu defe Koki’nin sorusu değişi ve bu saatte arayan kim olduğunu sorar. Lakin Kincal’den tık yoktur. Kincal altınları aldığını ama bozdurup başka altın alacağı için bunu yaptığını söyleyip işin içinden şimdilik çıkar.

Masum 27. bölümün önemli noktaları

 

  • Koki Kincal’i alacak aileyi arar
  • Yanlarında damadı da getirmesini ister
  • Raşi anahtarın sorumluluklarının bir kısmın Gopi’ye yıkar
  • Kokila durumu fark edip daha fazla iş vereceğini söyler
  • Raşi bu durumu deli olur



Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel


Masum 28. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Masum'un 30 Mart Pazartesi günü yayınlanacak olan 28. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Medya Haberleri