Masum 14. bölüm özeti ve fragmanı izle - 5 Nisan Pazar

Kanal 7'nin yeni başlayan ve uzun sürecek olan dizisi Masum izleyiciler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. İkimizin Yerine'nin saatinde yayınlanması da bunda etkili oldu. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı merak ediliyor ve araştırılıyor. Masum 14. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi artık sabahları saat 11:00'de tekrar bölümü ve 16:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 15. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 15. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Masum 14. bölüm özeti

Bu bölümü bizler kanal 7 ekranlarında 5 Nisan Pazar günü izleyeceğiz. Gopi akşam rüzgarın sesinden uyuyamaz. Ahem’i de rahatsız etmemek için uzun süre pencereyi kapatmaya kalkmak istemese de sonunda dayanamaz ve pencereyi kapatmaya gittiğinde, Ahem de onu izlemektedir. Tabi bu durumdan Gopi’nin haber olmaz.

Gopi pencereyi kapatıp arkasını döndüğünde, yalandan uyuyan ama Gopi onu gerçek uyduğunu düşünüp, sevgi dolu gözlerle Ahem’e bakar. Masum 14. bölüm burada başlar. Biz de vakit kaybetmeden 14 bölüm özeti vermeye devam edelim.

Gopi evde Kokila’nın ve Ahem’e ait eşyaları ütülerken Raşi onlardan bir kısmı ütüledikten sonra gelip, kıyafetleri kırıştırır. Kokila da gelip ütüleri kontrol ettiğinde, bazılarının ütüsünün çok kötü olduğunu görüp Gop’iye kızar.

Ahem iş yerine geldiğinde evdeki bir dosyayı unuttuğunu anlar. Toplantısı olduğu için eve gidemeyeceği için sekreterinden evi aramasını ve dosyaları getirmesini ister.

Ahem’in sekreteri evi aradığında karşısına Gopi çıkar. Gopi de Ahem’e yaranmak için okuma yazma da bilmediği için ne kadar dosya varsa hepsini gönderir.

Ahem toplantı sırasında bir dosya beklerken, bir sürü dosyanın geldiğini görünce sinirlenir. İş yerindekiler de okuması yazması yok mu da bir sürü dosya göndermiş diye Gopi’i içten içe eleştirir. Tabi Ahem de bunu fark eder ama rezil olduğu için sesini çıkartamaz.

Cigar ise maaşından avans alıp Raşi’ye pahalı kolyeyi götürür. Raşi mutlu olması gerekirken ilk etap da beğenmez Cigar’ın ise morali bozulur. Bunun fark eden Raşi, sonradan beğendim der.


 

Masum 4 Nisan Cumartesi Özeti (14. bölüm)

  1. kila Gopi’ye ütü konusunda kızacak
  2. Ahem evde dosya unutacak
  3. Gopi okuma yazma bilmediği için bütün dosyaları gönderecek
  4. Ahem iş yerinde rezil olacak
  5. Eve gelip, Gopi’yi ve annesini fırçalayacak
  6. Cigar pahalı kolye alacak
  7. Raşi kolyeyi ilk etapta beğenmeyecek
  8. Urmila planın ikinci aşamasına geçecek
  9. Gopi’nin evden ayrılması konusunda ikna edecek.


Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel


Masum 15. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Masum'un 30 Mart Pazartesi günü yayınlanacak olan 15. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri