Kuaförüm Sensin Zeynep Armutlu kimdir? Kaç yaşında, Instagram hesabı

SHOW TV'de yayınlanan ve bugün hafta finali ile bir takımın elendiği Kuaförüm Sensin'in yeni yarışmacıları belli oldu. Buna göre makyöz koltuğuna Zeynep Armutlu oturacak. Peki Kuaförüm Sensin Zeynep Armutlu kimdir? Kaç yaşında, Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Gözde Kansu'nun sunduğu ve birbirinden ünlü jüri üyelerinin puanlarıyla katkı verdiği Kuaförüm Sensin'de kıran kırana bir hafta daha sona erdi. Birinciliği Hayat ve Özlem alırken Fatma ile Emre de elenerek üzüntü yaşadı. Yerlerine gelecek takım ise belli oldu. Antalya'dan bir hayli iddialı çift, birincilik mücadelesi vermeye başlayacak. 16 Mart'tan itibaren makyöz olarak yarışacak isim Zeynep Armutlu oldu. Peki Kuaförüm Sensin Zeynep Armutlu kimdir? Kaç yaşında, Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

 

Zeynep Armutlu kimdir? 

Kuaförüm Sensin'in 49. haftasından itibaren makyöz olarak yarışacak olan Zeynep Armutlu, Fatma Demirci'den boşalan koltuğa oturacak. Şu an için yükü ağır çünkü Fatma Hanım geldiği günden bu yana yarışmaya renk katmış ve izlenme oranlarını da yükseltmişti. Kendisini seven sevmeyen binlerce kişi uzun süre onu izledi. Şimdi ise genç makyöz hünerlerini sergileyecek ve takım arkadaşı Mehmet Acun ile birincilik için yarışacak. Antalya'dan yarışmaya katılan Zeynep Armutlu makyaj uzmanı. 34 yaşında.



 

Zeynep Armutlu Instagram hesabı

Güzel yarışmacının birçok makyöz gibi aktif bir Instagram hesabı var. Kendisini 6 binden fazla kişi takip ederken 857 hesabı da takiptedir. Siz de makyaj çalışmalarının yanısıra özel hayatından fotoğraflar paylaşan Zeynep Armutlu'nun hesabına @1zeyneparmutlu profilinden ulaşabilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri