Kuaförüm Sensin 5 Şubat Çarşamba kim birinci oldu? Puan Durumu

SHOW TV'nin hafta içinde yayınlanan ve her bölümü ilgiyle izlenen yarışması Kuaförüm Sensin'de pazartesi yeni bir hafta başladı. 5 Şubat Çarşamba günü yayınlanan 212. bölüm ilgiyle izlenecek. Peki Kuaförüm Sensin 5 Şubat Çarşamba kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Kuaförüm Sensin'de Çarşamba günü yepyeni bir heyecan yarışacak. Ünlü kuaförler ve makyaj uzmanları günü birinci tamamlamak için çalışacak. Sinirlerin gerileceği ancak eğlenceli anların da yaşanacağı yarışmada yeni isimler de mücadele vermeye başlayacak. Peki Kuaförüm Sensin 5 Şubat Çarşamba kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

 

Ali Akduru ve Betül Şahin sonuncu oldu!

Kuaförüm Sensin'in yeni haftasında Erbil ve Merve'nin yerine gelen Ali Akduru ile Betül Şahin ilk günde aldıkları birincilikle yarışmaya damga vurmuş ve adeta rakiplerinin gözünü korkutmuştu. Ancak dün yayınlanan 211. bölümde sonuncu oldular ve hayal kırıklığı yaşattılar.


 

Taner'den bulaşıklık hediyesi

Aslı ile birlikte yarışan Taner Güneri çeşitli müzipliklerine devam ediyor. Pazartesi günü Çetin'in modeline yaptığı saç modelini tiye alan Taner, rakibine bulaşık kurutmaya yarayan metal bir hediye verdi. Bu hediye jüri ve yarışmacılar tarafından şaşkınlıkla karşılandı ve herkesi güldürdü. Fatma Demirci hariç. Takım arkadaşına kendisini demoralize edeceği bir hareketle geldiği için onu neden terslemediğini sorgulayan Fatma'ya Ayşegül Kartal'dan da destek geldi. Ayrıca Muammer Ketenci de betül Şahin'i kıyafeti sebebiyle eleştiren ve demode bulan Fatma'yı tebrik etti.


 

Kuaförüm Sensin 43. hafta (212. bölüm) fragmanı

Final sonrasında yayınlanan 43. hafta (212. bölüm) fragmanı büyük bir heyecan yaşattı. Zaman zaman gergin anların da yaşandığı, sert ifadelerin kullanıldığı, gözyaşlarının döküldüğü ve modeller yarışmacılar arasında çatışmaların ekranlara geldiği bölümler cumaya kadar SHOW TV'de olacak.


 

Kuaförüm Sensin 4 Şubat Salı kim birinci oldu?

SHOW TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin'in 211. bölümünde büyük heyecan yaşandı Programın Salı günkü puan tablosu açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.
 

Ali Akduru / Betül ŞahinPuan
Salı26
Salı18
Çarşamba18
Perşembe
Cuma



 

Çetin Köroğlu / Fatma DemirciPuan
Salı10
Salı14
Çarşamba20
Perşembe
Cuma




 

İsmihan Çetin / Abdullah SezerPuan
Salı17
Salı20
Çarşamba25
Perşembe
Cuma


 

Taner Güneri / Aslı YazarPuan
Salı21
Salı22
Çarşamba18
Perşembe
Cuma













Hafta FinaliPuan
Merve Hasbutçu / Erbil Çaylak
Çetin Köroğlu / Fatma Demirci
İsmihan Çetin / Abdullah Sezer
Taner Güneri / Aslı Yazar

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri