Kuaförüm Sensin 4 Mart Çarşamba kim birinci oldu? Puan Durumu

SHOW TV'nin eğlence ve meslek yarışması Kuaförüm Sensin'de hafta ortası heyecanı yaşanıyor. Takımlar bir kez daha ellerinden gelenin en iyisini yaparak günü lider tamamlamak ve hafta finaline avantajlı girmek için mücadele verecek. Peki Kuaförüm Sensin 4 Mart Çarşamba kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

Pazartesi başlayan yeni haftasıyla binlerce kişiyi ekran başına kilitleyen Kuaförüm Sensin'de çarşamba günü de dopdolu. Birbirinden iddialı dört takım günü birinci olarak tamamlamak için mücadele verecek ve ellerinden geleni yapmaya çalışacak. Diğer yandan psikolojik savaş da günün en önemli kozlarından biri olacak. Yarışmacıların birbirlerine yaptıkları baskı, verdikleri cevap ve takındıkları tavır rakiplerinin de zaman zaman iş hevesini kırabiliyor. Bu da puanlara yansıyor. Peki Kuaförüm Sensin 4 Mart Çarşamba kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde.
 


Ense topuzu düellosu

Pazartesi günü yarışmaya katılan Metin Kendir ile Hayat Bölükbaşı arasındaki ense topuzu düellosu yaşandı. Ödülleri ile yarışmaya katılan ve kendisini ön plana çıkaran Metin zaman zaman rakibine sataşmayı da ihmal etmedi. 5 dakika boyunca ense topuzu yapmaya çalışan iki yarışmacı arasında kazanan Hayat oldu.


Metin ve Azize damga vurdu!

Pazartesiden bu yana yarışan Metin ve Azize Kendir çifti iki günde aldıkları puanlarla yarışmaya damga vurdu. İlk gün ikinci olan yeni takım dün de birinciliği elde ederek gövde gösterisi yaptı.


 

Kuaförüm Sensin 47. hafta (232. bölüm) fragmanı

Final sonrasında yayınlanan 47. hafta (232. bölüm) fragmanı büyük bir heyecan yaşattı. Zaman zaman gergin anların da yaşandığı, sert ifadelerin kullanıldığı, gözyaşlarının döküldüğü ve modeller yarışmacılar arasında çatışmaların ekranlara geldiği bölümler cumaya kadar SHOW TV'de olacak.


 

Kuaförüm Sensin 4 Mart Çarşamba kim birinci oldu?

SHOW TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin'in 232. bölümünde büyük heyecan yaşandı Programın pazartesi günkü puan tablosu açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Özlem Kurt / Hayat BölükbaşıPuan
Pazartesi32
Salı23
Çarşamba22
Perşembe
Cuma



 

Emre Demirci / Fatma DemirciPuan
Pazartesi15
Salı20
Çarşamba15
Perşembe
Cuma



İsmihan Çetin / Abdullah SezerPuan
Pazartesi21
Salı26
Çarşamba23
Perşembe
Cuma


 

Metin Kendir / Azize Kendir Puan
Pazartesi23
Salı28
Çarşamba
Perşembe
Cuma


 

Hafta FinaliPuan
Özlem Kurt / Hayat Bölükbaşı
Emre Demirci / Fatma Demirci
İsmihan Çetin / Abdullah Sezer
Metin Kendir / Azize Kendir

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri