Kuaförüm Sensin 30 Ocak Perşembe kim birinci oldu? Puan Durumu

SHOW TV'nin hafta içinde yayınlanan ve her bölümü ilgiyle izlenen yarışması Kuaförüm Sensin'de final öncesi heyecanı yaşanıyor. 30 Ocak 2020 Perşembe günü yayınlanan 208. bölüm ilgiyle izlenecek. Peki Kuaförüm Sensin 30 Ocak Perşembe kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

Televizyon ekranlarının renkli, eğlenceli ve tarz yarışması Kuaförüm Sensin'de final öncesi son bölüme geldik. Yarışmacılar bugün kesimle karşımıza çıkacak. Çoğu zaman problemler yaşanan bu kritik günde alınacak her puan da altın değerinde. Dört masa da bugün yarınki finalde kendilerini 10 bin liralık ödüle götürecek puanları almak istiyor. Ancak bu kez modellerle de mücadele etmek zorundalar. Çünkü perşembe günü sürekli bir problem çıkıyor. Peki Kuaförüm Sensin 30 Ocak Perşembe kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.
 

Fatma ve Çetin'den muhteşem atak

Yarışmaya pazartesi günü katılan Çetin Köroğlu ve Fatma Demirci ilk iki gün yaşadıkları heyecandan dolayı aldıkları düşük puanlarla dikkat çekmiş ve cuma günü elenecekleri düşünülmüştü. Ancak iki günde problem yaşadıkları modelleiryle dün daha az tartışan ikili bu kez turnayı gözünden vurdu ve pazartesi ile salı gününde aldıkları puanların toplamından fazla bir derece elde etti. Ancak İsmihan ile Çetin ve Aslı ile Taner'in de yüksek almaları nedeniyle üçüncü olabildiler. Yine de ikilinin başarısı dün en çok konuşulan konulardan biriydi.


Konsept disko makyajı

Dün yayınlanan bölümde jüri eğlenceli bir konsepte imza attı. Birbirinden ünlü isimlerin oturduğu jüri masasından disko makyajı ve gece eğlenceye gidildiğinde yapılacak saç modelleri için tasarım yapılması istendi. Yarışmacılar da beş dakikalık kıyafet ve ayakkabı seçiminin ardından modellerinin saçları ve makyajları için koltuklara oturdular.


 


 

Kuaförüm Sensin 42. hafta (208. bölüm) fragmanı

Final sonrasında yayınlanan 42. hafta (208. bölüm) fragmanı büyük bir heyecan yaşattı. Zaman zaman gergin anların da yaşandığı, sert ifadelerin kullanıldığı, gözyaşlarının döküldüğü ve modeller yarışmacılar arasında çatışmaların ekranlara geldiği bölümler cumaya kadar SHOW TV'de olacak.


 

Kuaförüm Sensin 30 Ocak Perşembe kim birinci oldu?

SHOW TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin'in 208. bölümünde büyük heyecan yaşandı Programın pazartesi günkü puan tablosu açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.


 

Merve Hasbutçu / Erbil ÇaylakPuan
Pazartesi19
Salı22
Çarşamba13
Perşembe15
Cuma




 

İsmihan Çetin / Abdullah SezerPuan
Pazartesi15
Salı26
Çarşamba29
Perşembe29
Cuma


 

Taner Güneri / Aslı YazarPuan
Pazartesi30
Salı29
Çarşamba26
Perşembe35
Cuma


 

Çetin Köroğlu / Fatma DemirciPuan
Pazartesi12
Salı10
Çarşamba24
Perşembe19
Cuma









Hafta FinaliPuan
Merve Hasbutçu / Erbil Çaylak
Çetin Köroğlu / Fatma Demirci
İsmihan Çetin / Abdullah Sezer
Taner Güneri / Aslı Yazar

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri