Kuaförüm Sensin 3 Mart Salı kim birinci oldu? Puan Durumu

SHOW TV'nin eğlence ve meslek yarışması Kuaförüm Sensin'de yepyeni bir hafta bomba gibi başladı. Dün üç yarışmacının katıldığı programda ikinci gün heyecanı yaşanıyor. Takımlar bir kez daha ellerinden gelenin en iyisini yaparak günü lider tamamlamak ve hafta finaline avantajlı girmek için mücadele verecek. Peki Kuaförüm Sensin 3 Mart Salı kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Kuaförüm Sensin'de dün yeni hafta başlamıştı. Cuma günü yayınlanmayan bölüm pazartesi özet şeklinde verildi. Aslı ve Taner son sırada yer alan Çetin ve Fatma'yı yarışmada tutarak çekilme kararı aldıklarını açıkladı. Bunun üzerine Çetin de ayrılmak istediğini söyledi. Partneri ile arasında sorunlar olan Çetin'in yerine de Emre Demirci geldi. Peki Kuaförüm Sensin 3 Mart Salı kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...
 

Modleler belli oldu

Yeni haftanın modelleri de dün açıklandı. Buna göre Kuaförüm Sensin’de bu hafta kuaför Metin Kendir, makyöz Azize Kendir, model Yalda Abolfathi’den oluşan birinci takım, kuaför Hayat Bölükbaşı, makyöz Özlem Kurt model Ramona Teodora’dan oluşan ikinci takım, kuaför İsmihan Çetin, makyör Abdullah Sezer, model Habibe Durkaya’dan oluşan üçüncü takım ve kuaför Emre Demirci, makyöz Fatma Demirci, model Sema Hanik’ten oluşan dördüncü takım yarışacak. Dört model de dün isimlerinden söz ettirdi ve sosyal medyada oldukça fazla yorum aldı.

Özlem ve Hayat fark attı

Dün başlayan yeni haftanın ilk gününde Hayat ve Özlem önemli bir fark atarak birinci oldu. 31 puanla günü lider bitiren ikiliyi 23 puanla yeni katılan Metin ve Azize takip etti. Abdullah ve İsmihan 21 puanla üçüncü olurken Fatma Demirci ve Emre Demirci de 15 puanla son sırada yer aldı.


 

Kuaförüm Sensin 47. hafta (231. bölüm) fragmanı

Final sonrasında yayınlanan 47. hafta (231. bölüm) fragmanı büyük bir heyecan yaşattı. Zaman zaman gergin anların da yaşandığı, sert ifadelerin kullanıldığı, gözyaşlarının döküldüğü ve modeller yarışmacılar arasında çatışmaların ekranlara geldiği bölümler cumaya kadar SHOW TV'de olacak.


 

Kuaförüm Sensin 3 Mart Salı kim birinci oldu?

SHOW TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin'in 231. bölümünde büyük heyecan yaşandı Programın pazartesi günkü puan tablosu açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Özlem Kurt / Hayat BölükbaşıPuan
Pazartesi32
Salı23
Çarşamba
Perşembe
Cuma



 

Emre Demirci / Fatma DemirciPuan
Pazartesi15
Salı20
Çarşamba
Perşembe
Cuma



İsmihan Çetin / Abdullah SezerPuan
Pazartesi21
Salı26
Çarşamba
Perşembe
Cuma


 

Metin Kendir / Azize Kendir Puan
Pazartesi23
Salı28
Çarşamba
Perşembe
Cuma


 

Hafta FinaliPuan
Özlem Kurt / Hayat Bölükbaşı
Emre Demirci / Fatma Demirci
İsmihan Çetin / Abdullah Sezer
Metin Kendir / Azize Kendir

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Medya Haberleri