Kuaförüm Sensin 28 Ocak Salı kim birinci oldu? Puan Durumu

SHOW TV'nin hafta içinde yayınlanan ve her bölümü ilgiyle izlenen yarışması Kuaförüm Sensin'de yeni gün heyecanı yaşanıyor. 28 Ocak 2020 Salı günü yayınlanan 206. bölüm ilgiyle izlenecek. Peki Kuaförüm Sensin 28 Ocak Salı kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

Ekranların renkli, eğlenceli ve bir o kadar da eğitici yarışması Kuaförüm Sensin'de yeni bir gün daha başladı. Takımlar bugün de kendilerine verilen sürede saç ve makyajlarını yaparak günü birinci olarak bitirmek için mücadele verecek. Eğlencenin olduğu kadar gergin anların da yaşandığı program dün bir hayli sert başlamıştı. Gözler ise bugünde. Peki Peki Kuaförüm Sensin 28 Ocak Salı kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

Fatma Demirci ve Çetin Köroğlu'nun ilk günüydü
Dün yayınlanan haftanın ilk bölümünde Buse ve Hasan'ın masasında yarışmaya başlayan Fatma Demirci ve Çetin Köroğlu kendilerinden söz ettirmeyi başardı. Ancak bu yorumlar malesef olumsuz yönde oldu. Saç konusunda Çetin Bey'e destek veren sosyal medya kullanıcıları, Fatma Hanım hakkında çok sayıda eleştiride bulundu. Ayrıca Fatma Hanım'ın özellikle Abdullah ile girdiği tartışma izleyiciler tarafından da beğenilmedi. Hatta Çetin Bey bile verdiği röportajda geçimsiz biri olduğunu ve elemanlarının ayağını kaydırdığını söyledi.



Koalisyon var mı?
Kuaförüm Sensin'in uzun süredir en çok konuşulan ve üzerinde tartışılan konularından biri de koalisyon iddiaları. Sert tartışmaların yaşandığı bir günde daha yarışmacılar yine bu konuda birbirlerini hedef aldı. Aslı'nın Merve ile işbirliği yaptığını söyleyen Abdullah Sezer'e tepki büyüktü. Abdullah diğer yandan Fatma Demirci ile girdiği tartışmalarla da güne damga vurdu.


Yeni modeller damga vurdu

Kuaförüm Sensin’de dün kuaför Taner Güneri makyöz Aslı Yazar, model Bersu Üstündağ’dan oluşan birinci takım, kuaför Erbil Çaylak makyöz Merve Hasbutcu model Münevver Ergün’den oluşan ikinci takım, kuaför İsmihan Çetin, makyör Abdullah Sezer, model Aslıhan Öziş’ten oluşan üçüncü takım ve kuaför Çetin Köroğlu, makyöz Fatma Demirci, model Feride Huseynova’dan oluşan dördüncü takım aksesuarlı saç modelleri ve figürlü göz makyajları yapmak için yarışmaya başladı. Bugün farklı bir konsept olacak. Dört model de güzelliği ile izleyenleri etkiledi.


 

Kuaförüm Sensin 42. hafta (206. bölüm) fragmanı

Final sonrasında yayınlanan 42. hafta (206. bölüm) fragmanı büyük bir heyecan yaşattı. Zaman zaman gergin anların da yaşandığı, sert ifadelerin kullanıldığı, gözyaşlarının döküldüğü ve modeller yarışmacılar arasında çatışmaların ekranlara geldiği bölümler cumaya kadar SHOW TV'de olacak.


 

Kuaförüm Sensin 28 Ocak Salı kim birinci oldu?

SHOW TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin'in 206. bölümünde büyük heyecan yaşandı Programın pazartesi günkü puan tablosu açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.


 

Merve Hasbutçu / Erbil ÇaylakPuan
Pazartesi19
Salı22
Çarşamba
Perşembe
Cuma




 

İsmihan Çetin / Abdullah SezerPuan
Pazartesi15
Salı26
Çarşamba
Perşembe
Cuma


 

Taner Güneri / Aslı YazarPuan
Pazartesi30
Salı29
Çarşamba
Perşembe
Cuma


 

Çetin Köroğlu / Fatma DemirciPuan
Pazartesi12
Salı10
Çarşamba
Perşembe
Cuma









Hafta FinaliPuan
Merve Hasbutçu / Erbil Çaylak
Çetin Köroğlu / Fatma Demirci
İsmihan Çetin / Abdullah Sezer
Taner Güneri / Aslı Yazar

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri