Kuaförüm Sensin 27 Mart Cuma kim birinci oldu? Puan Durumu

SHOW TV ekranlarının eğlendiren ve bilgilendiren yarışması Kuaförüm Sensin'in best of haftasında ilk cumaya geldik. Yarışmacılar arasındaki rekabette artık son gün. Takımlar final öncesinde göstereceği performansla 10 bin lira kazanmak için mücadele verecek. Peki Kuaförüm Sensin 27 Mart Cuma kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

Mesleki açıdan rehberlik görevi üstlenen ve aynı zamanda izleyelenleri de eğlendiren Kuaförüm Sensin'de bir hafta daha sona eriyor. Gözde Kansu'nun sunduğu, Adnan Serter, Sebile Ölmez ve Muammer Ketenci'nin jüri üyeliğini üstlendiği yarışmada artık rekabet had safhada. Yarışmacılar birbirlerine yakın puanlara sahip ve bu yarışı iyice kızıştıracak. Alınacak her artı puan onları 10 bin liraya daha yaklaştıracak. Peki Kuaförüm Sensin 27 Mart Cuma kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde.

Modeller bomba etkisi yarattı
Türkiye'nin en çok izlenen öğle programlarından biri olan Kuaförüm Sensin'de pazartesi günü başlayan best of haftasının asıl yıldızları modeller oldu. Yarışmacılar da ilgi gördü ancak modeller hem güzellikleri hem dobralıkları hem de tartışmalarıyla ses getirdi. Emina ve Mira ile yarışan Selver sürekli tartışmasıyla ön plandaydı. Bilal ve Buse'nin modeli Dilek ince beliyle çok konuşuldu. Su Sümeyye Engin Atlı makyaj dünyasının ilgisini çekti. Selen Eşdur da güzelliği ile adından en çok söz edilen modellerdendi.



Puanlar birbirine yakın
Takımlar dört gün boyunca sergiledikleri performanslarla bugün için hazırlandılar. Cuma günü de gösterecekleri hünerleriyle artık son kez jürinin önüne çıkacaklar. Bundan sonra dönüş yok. Son yayında yapılacak her şey kaderlerini belirleyecek. Birinci olan elenebilir, son sırada bulunan 10 bin lirayı kazanabilir. Böyle bir hafta izlediğimiz yarışmada birinciler de merak ediliyor.
 


 


Kuaförüm Sensin 27 Mart Cuma kim birinci oldu?

SHOW TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin'in 249. bölümünde büyük heyecan yaşandı Programın pazartesi gününde oluşan puan durumunu ve sıralamayı aşağıdaki tablolardan öğrenebilirsiniz. Puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Bilal Ağın / Buse ŞimşekPuan
Pazartesi13
Salı3
Çarşamba7
Perşembe11
Cuma

Tunahan Dede / Mustafa BaturPuan
Pazartesi8
Salı9
Çarşamba9
Perşembe12
Cuma

Emina Çarkoviç / Mira AkkurtPuan
Pazartesi6
Salı9
Çarşamba8
Perşembe7
Cuma

Öncü Aslan / Özlem AslanPuan
Pazartesi7
Salı7
Çarşamba10
Perşembe11
Cuma



Su Sümeyye Atlı, Mustafa Batur ve Tunahan Dede birinci oldu. Selver, Emina ve Mira sonuncu oldu. Ancak eleme yapılmadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri