Kuaförüm Sensin 26 Haziran Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Puan Durumu

Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Kuaförüm Sensin'de bir hafta daha sona eriyor. Birbirinden iddialı dört takımın yarıştığı programda artık son puanlar alınacak ve sonuç belli olacak. Peki Kuaförüm Sensin 26 Haziran Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Puan Durumu

SHOW TV'nin ilgiyle takip edilen ve hem saç hem de makyaj konusunda verdiği tiyoların yanısıra renkli jüri üyeleri ile de izleyicileri keyiflendiren Kuaförüm Sensin'in bir kez daha hafta finaline geldik. Dört takımın kıyasıya mücadelesinde artık jüri son kez puanlarını verecek. Ardından da elenen ve birinci olan takım açıklanacak. Verdikleri emeklerin ödüllerini almak isteyen yarışmacılar bugün son defa performanslarını ortaya koyacak. Kuaförüm Sensin 26 Haziran Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.
 

Zeynep Oktay'dan sonra kimse gelmedi!

Kuaförüm Sensin'in pazartesi günü başlayan yeni haftasında yarışmaya katılan Zeynep Oktay, aldığı puanlara itiraz ederek çekilme kararı almıştı. Dün programa yerine kimin geleceği merak ediliyordu. Gözde Kansu yaptığı açıklamada Turan ve Damla'nın, makyaj konusunda birlikte çalışacaklarını, iki kişi olarak devam edeceklerini ifade etti. Muhtemelen pazartesi günü yeni bir makyaj sanatçısı yarışmaya katılacak. Eğer elenmezler ise. Bülent Ersoy da; "Puanların ortak görüş olarak 1 verildi" dedi. Zeynep'in iddialı bir savunma ile karşılarına çıktığını ifade eden Diva, aralarında geçen konuşmayı anlattı.
 










 

Mustafa, Tuna ve Su Sümeyye önde!

Ekranların en çekişmeli yarışması Kuaförüm Sensin'de hafta finaline girmeden önce son durumu sizler için değerlendirdik. Musrafa Batur, Tuna Dede ve Su Sümeyye Atlı Engin 54 puanla birinci sırada bulunuyor. İkinci basamakta ise 48 puanla Bilal, Buse ve Selver yer alıyor. Üçüncü olarak son güne giren Songül, Yağmur ve Melisa ise 40 puanda. Son sırada da yarışmanın yeni takımı Turan ve Damla var. Puanları 22. Yarışmada yine de her şeyin değişebileceğini unutmamak gerekiyor. Ancak Mustafa ve Tuna şu anda 10 bin lira için büyük avantaja sahip.

Kuaförüm Sensin 26 Haziran Cuma kim birinci oldu? Kim elendi?

SHOW TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin'in 274 bölümünde büyük heyecan yaşandı Programın pazartesi gününde oluşan puan durumunu ve sıralamayı aşağıdaki tablolardan öğrenebilirsiniz. Puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Kimse elenmedi. Mustafa, Tuna ve Su birinci oldu.

Bilal-Buse-SelverPuan
Pazartesi9
Salı15
Çarşamba11
Perşembe13
Cuma

Tunahan-Mustafa-Su SümeyyePuan
Pazartesi13
Salı14
Çarşamba14
Perşembe13
Cuma

Saadet-Songül-MelisaPuan
Pazartesi8
Salı15
Çarşamba7
Perşembe10
Cuma

Zeynep-Turhan-DamlaPuan
Pazartesi5
Salı7
Çarşamba3
Perşembe7
Cuma





Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Medya Haberleri