Kuaförüm Sensin 19 Şubat Çarşamba kim birinci oldu? Puan Durumu

SHOW TV'nin ilgiyle izlenen yarışması Kuaförüm Sensin'de yepyeni bir gün izleyicileri bekliyor. Birbirinden iddialı 4 takımın yarışacağı günde yine heyecan dorukta. 19 Şubat Çarşamba günü yayınlanan 222. bölüm ilgiyle izlenecek. Peki Kuaförüm Sensin 19 Şubat Çarşamba kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

Mesleki olduğu kadar eğlenceli bir yarışma da olan Kuaförüm Sensin'de yeni bir gün başladı. Dünün ardından bugün de dopdolu. Takımlar bir kez daha günü lider tamamlamak için mücadele içine girecek ve rekabet halinde olacak. Geçtiğimiz hafta Fatma ve Çetin'in birinciliğinden sonra adım adım finale doğru gidiliyor. Artık son üç bölüm. Haftnaın sonunda kim 10 bin lirayı alacak ve hangi takım elenecek? Bu soruların yanıtını almaya çok az bir süre kaldı. Peki Kuaförüm Sensin 19 Şubat Çarşamba kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.


İsmihan Çetin Konyaspor formasıyla katıldı

Yarışmanın güzel isimlerinden İsmihan Çetin bilindiği üzere Konya'dan katılıyor. İkinci kez geldiği programda bu kez adından daha çok söz ettiren Çetin, dünkü bölümde Konyaspor forması giydi. Süper Lig'de bu sezon istemediği sonuçlarla puan durumunun alt sıralarında yer alan yeşil beyazlılarda taraftarlar Çetin'e destek mesajları gönderdi.


Taner Fatma'yı Özgürlük Heykeli'ne çevirdi

Programa katıldığı günden bu yana yorumları ve tavırlarıyla dikkat çeken Fatma Demirci dün giydiği kıyafetle herkesin gözünü kamaştırdı. Askılı bir elbise tercih eden güzel makyöz, tüm yarışmacılardan ve jüriden tam not aldı. Yırtmaçlı elbisesi ile yürüyüş de yapan Demirci dün binlerce kişi tarafından araştırıldı. Diğer yandan muziplikleri ile yarışmaya damga vuran Taner, Fatma'nın saçını Özgürlük Heykeli'ne benzetti. Bu tasarım herkesi güldürdü.




 

Kuaförüm Sensin 45. hafta (222. bölüm) fragmanı

Dün yayınlanan 45. hafta (222. bölüm) fragmanı büyük bir heyecan yaşattı. Zaman zaman gergin anların da yaşandığı, sert ifadelerin kullanıldığı, gözyaşlarının döküldüğü ve modeller yarışmacılar arasında çatışmaların ekranlara geldiği bölümler cumaya kadar SHOW TV'de olacak.




 


 

Kuaförüm Sensin 19 Şubat Çarşamba kim birinci oldu?

SHOW TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin'in 222. bölümünde büyük heyecan yaşandı Programın pazartesi günkü puan tablosu açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.


 

Özlem Kurt / Hayat BölükbaşıPuan
Pazartesi26
Salı27
Çarşamba30
Perşembe
Cuma



 

Çetin Köroğlu / Fatma DemirciPuan
Pazartesi16
Salı19
Çarşamba22
Perşembe
Cuma




 

İsmihan Çetin / Abdullah SezerPuan
Pazartesi23
Salı28
Çarşamba21
Perşembe
Cuma


 

Taner Güneri / Aslı YazarPuan
Pazartesi23
Salı16
Çarşamba22
Perşembe
Cuma













Hafta FinaliPuan
Özlem Kurt / Hayat Bölükbaşı
Çetin Köroğlu / Fatma Demirci
İsmihan Çetin / Abdullah Sezer
Taner Güneri / Aslı Yazar

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri