Kuaförüm Sensin 12 Mart Perşembe kim birinci oldu? Kuaförüm Sensin 237. bölüm izle

SHOW TV'nin eğlence programı Kuaförüm Sensin'de yepyeni bir gün daha izleyicilerle buluşuyor. Bugün yarışmacılar kesim konusundaki hünerlerini ve belirlenen konseptteki makyaj ustalıklarını sergileyecek. Ardından da puanlar verilecek. Peki Kuaförüm Sensin 12 Mart Perşembe kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

Gözde Kansu'nun sunumu, Muammer Ketenci, Adnan Serter, Ayşegül Kartal ve Tuğba Özay'ın jüri üyeliği ile renklenen Kuaförüm Sensin'in 48. haftası pazartesi başladı. Programda yarışmacılar modellerini gelin konseptine hazırladı. Kıran kırana anların yaşandığı ve gerilimin de eksik olmadığı yarışmada puanlar verildi ve birinci belli oldu. Şimdi ise sıra dördüncü günde. Peki Kuaförüm Sensin 12 Mart Perşembe kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

 

Konsept: Gelin çıkarma

Dün yayınlanan 237. bölümde konsept gelin çıkarmaydı. Kuaförler ve makyaj uzmanları modellerine gelinlik giydirip saçlarını yaptı ve makyajlarını uyguladı. Her genç kızın hayali olan bu an için tasaralanan modeller, güzellikleri ile de hem yarışmaya renk kattılar hem de göz kamaştırdılar.


 

Hayat'ın duygu dolu anları

Kuaförlerin saç yaptıkları anda evden çıkarılma anını anlatan Hayat Bölükbaşı duygusal anlar yaşadı. Evin tek kızı olarak evden çıtkığını belirten Hayat, anne ve babasından çok ağabeyinden ayrılmanın zor olduğunu söyledi ve ağlamaya başladı. Ayrıca kendisini 70 arabalık bir konvoyun aldığını ifade etti.
 


Abdullah ve İsmihan birinci oldu

Yarışmanın dün yayınlanan son bölümünde haftanın üçüncü birincisi Abdullah ve İsmihan oldu. İkinci sırayı Hayat ve Özlem aldı. Üçüncü Canan ve Cihan olurken Fatma ve Emre yine son sıradaydı.


 

Kuaförüm Sensin 48. hafta (238. bölüm) fragmanı

Final sonrasında yayınlanan 48. hafta (238. bölüm) fragmanı büyük bir heyecan yaşattı. Zaman zaman gergin anların da yaşandığı, sert ifadelerin kullanıldığı, gözyaşlarının döküldüğü ve modeller yarışmacılar arasında çatışmaların ekranlara geldiği bölümler cumaya kadar SHOW TV'de olacak.


Kuaförüm Sensin 12 Mart Perşembe kim birinci oldu?

SHOW TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin'in 237. bölümünde büyük heyecan yaşandı Programın pazartesi gününde oluşan puan durumunu ve sıralamayı aşağıdaki tablolardan öğrenebilirsiniz. Puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.


 

Özlem Kurt / Hayat BölükbaşıPuan
Pazartesi25
Salı22
Çarşamba21
Perşembe
Cuma


Emre Demirci / Fatma DemirciPuan
Pazartesi19
Salı20
Çarşamba18
Perşembe
Cuma


İsmihan Çetin / Abdullah SezerPuan
Pazartesi20
Salı21
Çarşamba22
Perşembe
Cuma


 

Canan Adın / Cihan Özdemir Puan
Pazartesi19
Salı26
Çarşamba17
Perşembe
Cuma


 

Hafta FinaliPuan
Özlem Kurt / Hayat Bölükbaşı
Emre Demirci / Fatma Demirci
İsmihan Çetin / Abdullah Sezer
Canan Adın / Cihan Özdemir






İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri