Kuaförüm Sensin 10 Mart Salı Puan Durumu | Kim birinci oldu?

SHOW TV ekranlarının eğlence programı Kuaförüm Sensin'de yeni gün başlıyor. Kuaförler ve makyaj uzmanları haftanın ikinci gününde de kıyasıya bir rekabete girecek ve birinciliği elde edebilmek adına yarışacak. Peki Kuaförüm Sensin 10 Mart Salı kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

Gözde Kansu'nun sunumu, Muammer Ketenci, Adnan Serter, Ayşegül Kartal ve Tuğba Özay'ın jüri üyeliği ile renklenen Kuaförüm Sensin'in 48. haftası dün başladı. Yeni yarışmacıların da katıldığı programda yarışmacılar modellerini altın gününe hazırladı. Kıran kırana anların yaşandığı ve gerilimin de eksik olmadığı yarışmada puanlar verildi ve birinci belli oldu. Şimdi ise sıra ikinci günde. Peki Kuaförüm Sensin 10 Mart Salı kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.



Konsept: Altın günü

Dün yayınlanan 235. bölümde konsept altın günüydü. Kadınların sıkça yaptığı ve özenle hazırlandığı günler için takımlar modelleri için önce kıyafetleri belirledi, ardından da saç ve makyajlarını yaptı. Konsept sebebiyle stüdyo ortasına günde yenilen yemekler de getirildi, altınlar da takıldı. Her şey güne uygun şekilde ayarlandı. Modeller de güzellikleri ile göz kamaştırdı.


Modeller dikkat çekti

Kuaförüm Sensin’de dünden itibaren kuaför Cihan Özdemir, makyöz Canan Adın, model Naz Sabetkar’dan oluşan birinci takım, kuaför Hayat Bölükbaşı, makyöz Özlem Kurt model Çağla Salım’dan oluşan ikinci takım, kuaför İsmihan Çetin, makyör Abdullah Sezer, model Eyşan Salatan’dan oluşan üçüncü takım ve kuaför Emre Demirci, makyöz Fatma Demirci, model Esma Musluoğlu'ndan oluşan dördüncü takım yarışmaya başladı. Dört model de sosyal medyada ilgi odağı haline geldi.


İsmihan Çetin'in sevgilisi mi var?

Kuaförüm Sensin’in güzel yarışmacısı İsmihan Çetin'e gelen hediyeler herkesi meraklandırmıştı. Dün de yine bu konu mevzubahis oldu ve bazı izleyiciler İsmihan'a gönderilen hediyelerin sahibinin Emre olduğunu öne sürdü. Özlem de 'İsmihan, Emre'yi beğendiğini biliyorum' dedi. Yarışmada yeni bir aşk mı doğuyor göreceğiz.

 

Adnan Serter'den tepki

Kuaförüm Sensin’in jüri üyelerinden Adnan Serter son dönemde koalisyon ve verilen puanlar üzerinden yarışmacılara tepki gösterdi. Bugüne kadar eğlendikleri için buna göz yumduklarını belirten Serter; 'Eğer böyle bir durum söz konusu olursa şahsım adına konuşuyorum, bir sonraki gün puanını kıracağım' ifadelerini kullandı. Özellikle son haftalarda ortaya atılan koalisyon iddiaları izleyiciler tarafından da eleştirilmişti.


Özlem ve Hayat birinci oldu

Yarışmanın dün yayınlanan son bölümünde haftanın ilk birincisi Özlem ve Hayat oldu. İkinci sırayı İsmihan ve Abdullah aldı. Son sırada ise Fatma ve Emre Demirci ile Canan ve Cihan vardı. Heyecan bugün tüm hızıyla sürecek.


 

Kuaförüm Sensin 48. hafta (236. bölüm) fragmanı

Final sonrasında yayınlanan 48. hafta (236. bölüm) fragmanı büyük bir heyecan yaşattı. Zaman zaman gergin anların da yaşandığı, sert ifadelerin kullanıldığı, gözyaşlarının döküldüğü ve modeller yarışmacılar arasında çatışmaların ekranlara geldiği bölümler cumaya kadar SHOW TV'de olacak.


Kuaförüm Sensin 10 Mart Salı kim birinci oldu?

SHOW TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin'in 236. bölümünde büyük heyecan yaşandı Programın pazartesi gününde oluşan puan durumunu ve sıralamayı aşağıdaki tablolardan öğrenebilirsiniz. Puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.


 

Özlem Kurt / Hayat BölükbaşıPuan
Pazartesi25
Salı22
Çarşamba
Perşembe
Cuma


Emre Demirci / Fatma DemirciPuan
Pazartesi19
Salı20
Çarşamba
Perşembe
Cuma


İsmihan Çetin / Abdullah SezerPuan
Pazartesi20
Salı21
Çarşamba
Perşembe
Cuma


 

Canan Adın / Cihan Özdemir Puan
Pazartesi19
Salı26
Çarşamba
Perşembe
Cuma


 

Hafta FinaliPuan
Özlem Kurt / Hayat Bölükbaşı
Emre Demirci / Fatma Demirci
İsmihan Çetin / Abdullah Sezer
Canan Adın / Cihan Özdemir






İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri