Kadın final (81. bölüm) full tek parça HD izle

FOX TV ekranlarında yayınlandığı günden bu yana her salı günü reyting sonuçlarına damga vuran Kadın son kez izleyicilerinin karşısında. Güçlü kadrosu ve senaryosuyla dizi dünyasını sallayan Kadın dün 81. bölümü ile ekranlara geldi. Başarılı yapım yine milyonlarca kişi tarafından seyredildi. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Kadın final full tek parça HD izle seçenekleri haberimizde.

FOX TV ekranlarında yayınlanan ve her bölümü önemli gelişmelere sahne olan Kadın'da heyecan giderek artıyor. Son bölümü izleyenler gelecek haftada neler olacağını şimdiden sabırsızlıkla beklemeye başladı. İzleyemeyenler ve yeniden izlemek isteyenler de Kadın 81. bölüm full tek parça HD izle yazarak dizinin son bölümünü araştırıyor. Siz değerli okuyucularımız için detayları hazırladık. 

Son bölümde neler yaşandı?
Enver’in Şirin’i ele vermesi üzerine Şirin yakalanır. Ama akıl sağlığı yerinde olmadığı düşünülerek akıl hastanesine yatırılır. Raif’in Ceyda’ya evlenme teklifi etmesi üzerine Arif de Bahar’a evlenme teklifi eder ve bunun üzerine çifte düğün hazırlıkları başlar. Arif yıllardır âşık olduğu kadına sonunda kavuşmanın heyecanı içindedir. Fazilet Aşçıoğlu’nun Bahar’a hediye ettiği kitap ile de her şey çok farklı bir boyuta taşınacaktır. Hayatında her şeyin yavaş yavaş yoluna girdiğini fark eden Bahar’ın sonunda şans yüzüne gülmüştür. Şirin Sarıkadı, yaptığı tüm kötülüklerin cezasını çekerken Bahar Çeşmeli ve ailesi ise bir ömür boyu mutlu yaşayacaktır.


FOX TV Kadın final (81. bölüm) full tek parça HD izle
Salı günlerinin zirve adaylarından biri olan Kadın 80. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Kadın'un 80. bölümünü fox.com.tr, foxplay.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri