Halk TV'de ayrılık: Sosyal medyadan duyurdu

Halk TV'de kritik haberlere imza atan Seyhan Avşar, kanaldan ayrıldığını açıkladı. Avşar, ayrılma kararını günler öncesinde aldığını söyledi.

Sözcü Gazetesi yazarı ve Sözcü TV yorumcusu İsmail Saymaz'ın geçen 15 ayın ardından yeniden Halk TV'ye geçtiğinin açıklanmasının ardından bir ayrılık haberi gazeteci Seyhan Avşar'dan geldi.

Halk TV Genel Yayın Yönetmeni Suat Toktaş, İsmail Saymaz'ın yazı, yorum ve analizleriyle yeniden Halk TV'de olacağını duyurmuş ve "Nerede kaldıysak oradan devam. Hoş geldin İsmail Saymaz" ifadelerini kullanmıştı. İsmail Saymaz ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 1 Temmuz’dan itibaren eski kanalında kaldığı devam edeceğini açıklamıştı.

İsmail Saymaz'ın Halk TV'ye geçmesinin ardından gazeteci Seyhan Avşar da "Bir haberde benden. Halk Tv ailesine veda vakti" paylaşımıyla günler öncesinde kanaldan ayrılma kararı aldığını paylaşarak Halk TV'ye veda etti. .

Avşar, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

Bir haberde benden. Halk Tv ailesine veda vakti. Bu karar günler önce alınmıştı. Duyurmak bugüne kaldı. Bu ailenin kapılarını bana açan Hakan Çelenk ve dostum Pınar Keleş’e, kendisinden çok şey öğrendiğim dijitalin duayeni Ercüment İşleyen’e ve her başarının gizli kahramanları ekip arkadaşlarıma, aynı yayını paylaşırken beni sarıp sarmalayan Şirin Ablama ( @siring ) ve dostluğu şahane insan Barış’a ( @baristerkoglu ) çok çok teşekkürler ederim.

Bir diğer teşekkürüm yönetim kadrosuna. Bana kendimi “evin kızı” gibi hissettiren patronum Cafer Mahiroğlu’na ( @cafermahiroglu ), Yönetim Kurulu Başkan Vekili dostum Armağan Küçük’e, ve insanlığıyla her fırsatta beni mahçup eden muhasebe müdürümüz Harika’ya çok teşekkür ederim. Zaman zaman kızsam da, kırılsam da ben Halk Tv ailesini çok sevdim. Tüm kalbimle yıldız gibi parlamaya devam etmesini diliyorum.

Unutmadan şunu da yazmak istiyorum. Bu ailede çok güzel işlere hep birlikte imza attık. Halil Falyalı’nın kardeşi Hüsnü Falyalı ilk kez bize konuştu. Kıbrıs havalimanından yazdığım haberin heyecanını, haber merkezinin hazırlattığı tanıtımın muhteşemliğini asla unutamayacağım. Çocuk esirgeme kurumunda kalan ve suça sürüklenen çocukların dava dosyalarını yine ilk kez birlikte ortaya çıkardık. Cumhurbaşkanı’nın davalarına bakan avukatın Fettah Tamince dosyasında rüşvet pazarlığının ses kaydını yine bizlerden öğrendi Türkiye. Dışişleri Bakanı’nın oğlunun yasa dışı bahis baronu Halil Falyalı’nın şirket ortağı olduğu belgeleriyle hep birlikte sizlere duyurduk. Ayhan Bora Kaplan dosyasında rüşvet aldığı iddia edilen Yargıtay üyesi Yüksel Kocaman ilk kez bizlere konuştu. Eski Bakan Süleyman Soylu’nun genel seçimler öncesi milyonluk villa aldığını ilk kez ortaya çıkardık. Sinan Ateş cinayetinin kilit ismi Olcay Kılavuz’u konuşturmayı da başardık. Bağcılar’daki sucu Metin Şenay’ın yaptıklarını, 13 yaşında 15 kişinin tecavüzüne uğrayan A.A.’nın hikayesi bizler yazdık. Ama hep beraber ağladık. Daha buraya yazamadığım pek çok haber, pek çok heyecan… Son olarak en büyük teşekkürüm haberin de, emeğin de kıymetini bilen siz değerli okurlarımıza… Sağ olun var olun.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Uzman isim o bölgeyi işaret ederek uyardı: '6'nın üzerinde deprem üretme potansiyeli var'
CHP'li Akay, Türkiye'de yakalanan suç örgütlerinin listesini Meclis'te sergiledi: 20 metreyi buldu
İspanya'da Argay operasyonu! Uluslararası uyuşturucu karteli çökertildi: Kırmızı bültenle aranan örgüt lideri yakalandı

Medya Haberleri