Gülse Birsel Jet Sosyete hangi kanalda ve ne zaman başlayacak - Oyuncu kadrosu

Aile Arasında filmiyle bir kez daha adından söz ettiren Gülse Birsel ekranlara geri dönüyor. Son olarak Yalan Dünya dizisiyle karşımıza çıkan güzel oyuncu, şimdi de Jet Sosyete için geri sayımda. Dizinin ne zaman başlayacağı, hangi kanalda yayınlanacağı ve oyuncu kadrosu merak ediliyor. İşte detaylar ve Jet Sosyete 1. bölüm fragmanı

Uzun zamandır merakla beklenen Jet Sosyete'nin yayınlanmasına çok az bir süre kaldı. İlk bölüm fragmanı da sosyal medya hesapları ve kanal reklamlarından izleyicilerle buluştu. Son dizisinde Kanal D ile anlaşan Gülse Birsel'in bu yapımının da aynı kanalda olacağı düşünülüyordu. Son dönemlerde dizi konusunda büyük bir başarı yakalayan Kanal D hakkında araştırmalar yaparken Star'da yayınlanan fragman herkesi şoke etti. Yani Jet  Sosyete tüm bölümleriyle Star TV'da yayınlanacak.



JET SOSYETE OYUNCULARI TANIDIK
Yalan Dünya dizisinden ve daha birçok komedi projesinden aşina olduğumuz isimler Jet Sosyete'nin oyuncu kadrosunda yer alacak. Yapımcılığını BKM Film’in üstleneceği, yönetmenliğini Hakan Algül’ün yapacağı, senaryosunu Gülse Birsel’in kaleme alacağı, Jet Sosyete dizisinin cast ve senaryo çalışmaları devam ederken, dizinin kemik kadrosu büyük ölçüde netleşti. 

Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt, Gülse Birsel, Sarp Apak, Ayşenil Şamlıoğlu, Bartu Küçükçağlayan, Aslı Bekiroğlu, Hasibe Eren, Enis Arıkan, Şahin Irmak, Tuğba Çom, Deniz Cengiz, Emre Taştekin ve Ecem Uzun başarılı isimlerin rol aldığı Jet Sosyete, orta halli bir ailenin jet hızıyla sosyeteye giriş hikayesini konu alıyor. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri