Gazete Damga 28 Aralık 1. sayfa ve manşet haberinde neler var - Bedava gazete oku

Yeni yıla girmemize çok az bir süre kala genelde 2018'e yönelik haberlerin yer aldığı medyanın aksine farklı bakış açısıyla okuyucularının karşısına çıkan Gazete Damga bir kez daha yerel siyasetin nabzını tutmaya çalıştı. CHP'deki kongre sürecinin manşete taşındığı 28 Aralık sayısında hangi haberlerin bulunduğunu sizlerle birlikte inceleyelim.

Gazete Damga gazete oku aramalarında önemli bir hacme sahip olup her gün binlerce kişi tarafından internette okunmaktadır. Bugün yine dopdolu içeriğiyle hem internet hem de bayilerdeki yerini alan gazetenin içeriğini sizler için derledik.

Manşet haberde Ekrem Hacıhasanoğlu imzasıyla yayınlanmış 'Kongre krizi' haberi bulunuyor. Geçtiğimiz pazar günü gerçekleşen ve o günden bu yana tartışılan kongrelerle ilgili olarak haberin spotunda "Bahçelievler dışında 38 ilçede kongrelerini tamamlayan CHP İstanbul'da sular durulmuyor. Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu ve Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar il delegesi olamazken, Beykoz ile Küçükçekmece kongre sonuçlarına da itiraz edildiği öğrenildi" ifadelerine yer verilmiş.

Sür manşette ise Beylikdüzü'nde açılan Zenginleştirilmiş Kütüphane açılışı bulunuyor. Ufuk Çobab imzasıyla yayınlanan haberin içeriği ise; "İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün 'Her Okula Zenginleştirilmiş Kütüpnahe' projesi kapsamında Beylikdüzü Gürpınar Ortaokulu içerisinde Z Kütüphane'nin açılışı gerçekleştirildi. Açılışta konuşan Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürü Niyazi İnci, “İstanbul Emniyet Müdürü sayın Doktor Mustafa Çalışkan'a katkılarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Öğrenciler bizim geleceğimiz onlar için hayırlı olmasını diliyorum” dedi."

Sürün karşısındaki devamında da Esenyurt Belediyesi'nin çiçeği burnunda başkanı Ali Murat Alatepe'nin aldığı istifalar var. Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe'nin belediye başkan yardımcıları ve 41 birim müdürünün istifalarını aldığı, yönetim kademesinde geniş çaplı bir değişikliğe gideceği öğrenildi

Dün İstanbulluları ürperten olayda iki kişiyi çekiçle öldüren caniye de yer verilmiş. Sancaktepe'de aynı evde yaşayan 2 kardeş öldürüldü. Olayla ilgili gözaltına alınan Mehmet B.'nin Metin Kaymaz'ı boğazını bıçakla keserek, Barış Kaymaz'ı ise başına çekiçle vurarak öldürdüğü belirlendi. Gözaltına alınan ve pişman olduğunu söyleyen zanlının ev arkadaşı Hüseyin Batmaz'ı da çekiç ve bıçakla ağır yaraladığı öğrenildi.

İkinci haber gibi görülen göbekte ise CHP Büyükçekmece Meclis Üyesi ve İBB Grup Sözcüsü Coşkun Tanış, liste dışı bırakıldığı il delegeliğini, Belediye Başkanı Hasan Akgün’ün devreye girmesiyle kazandı



Köşe Yazıları
Mehmet Mert - CHP İstanbul bildiğiniz gibi....
Cengiz Alçayır - Ali Baba
Pınar Çetinkaya - Yeni yıl, huzur vereceksen gel, kabulümsün…
Hüseyin Şengül - İddialı sözler...
Ali İbrahim Önsoy - Müzeler toplumsal geçmişimiz
Ayhan Ongun - Kanun açıklama gerektirir mi?

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri