Gazete Damga 23 Aralık Cumartesi manşet sayfasında hangi haberler var

Son dakika haberleri internet üzerinde sürekli olarak takip edilebiliyor ancak gazete okumak ayrı bir keyif. Önemli detayları, dünden bugüne yansıyanları ve değerli köşe yazarlarının düşüncelerine göz atmak sabahların vazgeçilmezi. Peki Gazete Damga'nın 23 Aralık 2017 Cuma günü yayınlanan sayısında hangi haberler var? İşte detaylar...

Türkiye'nin yerel siyaset kategorisinde en önemli gazetelerinden biri olan Gazete Damga gündemi belirlemeyi sürdürüyor. Gazetenin bugün yayınlanan sayısında da yine birbirinden kritik ve güne damga vuracak haberler yer alıyor. Manşet haber başta olmak üzere iç sayfalara da göz atabileceğiniz dopdolu bir içerik sizleri bekliyor.

Gazetenin manşetinde dün zabıta memurunu tokadı ve yaptığı hakaretlerle bayıltan daire başkanı Tayfun Karaali yer alıyor. Dünün en çok konuşulan olaylarından biri olan bu konu hakkında binlerce tweet atılmıştı.

Sür manşette Galatasaray'da 4. dönemine başlayan Fatih Terim bulunuyor. İmparator lakaplı teknik direktörün şampiyonluk mücadelesi içerisinde en önemli aktörlerden biri olması bekleniyor. Ayrıca Fenerbahçe'nin Konyaspor maçı da hemen yanında verilmiş.

Hemen karşısında dün ağabeyini son yolculuğuna uğurlayan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün yer alıyor. Akgün'ün cenaze töreninde önemli sayıda kalabalık bulunuyordu.



İkinci haber gibi görülen detayda CHP Milletvekili Gürsel Tekin var. İstanbul İl Başkanlığı'nda açıklamalarda bulunanTekin, partisindeki milletvekilleriyle ilgili olarak 7 sülalelerinin araştırılmasını istedi.

Göbekte Beşiktaş'ta bir araca çarpıp takla atann taksici bulunuyor. Taksici ise durumun ne olduğunu anlamadığını söyleyip şaşırdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri