Esra Erol'da 5 aydır kayıp Kezban Ağören bulundu!

Esra Erol'da programının bugünkü konularından biri yine Kezban Ağören oldu. 5 aydır kayıp olan genç kadının akıbeti araştırılıyordu. Kendisi bulundu.

7 Eylül'den bu yana kayıp olan Kezban Ağören'in annesi ve babası stüdyoya gelmişti. Delil Bey ile birlikte olduğu iddia edilen genç kadın için söz hakkı bulunan kişi yayına bağlanmış ve suçlamaları reddetmişti. Esra Erol ve ekibi Kezban Ağören'i buldu.

Kezban stüdyoda!
Esra Erol'da programı bir kez daha tarihi yayınla karşımızdaydı. Kezban Hanım tehdit mesajları olduğunu, 15 gün önce annesiyle görüştüğünü ve mesajlaştıklarını söyledi. Ayrıca kendisi için 11 arabayla geldiklerini de öne sürdü. Binnaz Hanım ve Satılmış Bey ile yüzyüze gelmeyen genç kadın ağladı.

Kızını satacaklar!
Olayın geçmişi şu şekilde; arkasında bıraktığı dört çocuğu için üzgün olduğunu belirten Kezban Hanım'ın ailesi için uzaklaştırma kararı da aldırdığı da konuşuldu. Satılmış Bey, Zehra diye birinin kendisini arayıp "Kızını satacaklar amca yardım et" dediğini, telefon numarasını nereden bulduğunu bilmediğini söyledi. Delil Bakır ve Cumali isimlerini verdiğini belirtti.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri