Ersin Düzen’den flaş ayrılık! Yeni adresi neresi olacak?

Ünlü spiker ve spor yorumcusu Ersin Düzen ayrılığı sosyal medya hesabından duyurdu.

Spor yorumcusu ve spiker Ersin Düzen, bir süredir görev yaptığı SportsDigitale’den ayrıldığını açıkladı. Dijital mecrada yayın yapan platformda spor yorumculuğu yapan Ersin Düzen ayrılık sebebini kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerine aktardı.

Kişisel X hesabından bir mesaj paylaşan Ersin Düzen, SportsDigitale’den kendi isteğiyle ayrıldığını belirtti. Geçtiğimiz yıldan beri görev yaptığı platforma veda eden Düzen, yeni adresini ise henüz açıklamadı.

Ersin Düzen’in televizyon kanalında mı yoksa dijital bir platformda mı mesleğini sürdüreceği merak konusu oldu.

Düzen’in ayrılık mesajında ise şu ifadeler yer aldı:

“Değerli takipçilerim…
Ayrılıklar üzer ama güzel veda edebilmek de benim için hep kıymetli olmuştur. Sezon başından, 14 Temmuz’daki son yayınıma kadar çok mutlu çalıştığım, beraber büyüdüğüne şahit olduğumuz, kısa zamanda güzel işler başardığımız @SportsDigitale ailesine kendi isteğimle veda ettim. Henüz bu sezon canlı yayınlara başlamış olsak da, iyi bir takım olduk, büyüdük ve sizlerle kocaman bir aile olduk. Yeri geldi rekorlar kırdık, yeri geldi az izlendik, bazen övüldük, bazen eleştirildik, ama işime olan aşkım ve sizlere karşı saygımla hep karşınızda oldum. İlk günden beri bana hep güvenen, destek veren sevgili @ZorluMurat başta olmak üzere, birlikte çalıştığım tüm arkadaşlarıma, siz değerli takipçilerimiz ve izleyicilerimize teşekkür ederim. Sevgilerimle”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Büyükçekmece'de fabrika yangını
Bina girişindeki çantayı çalıp kayıplara karıştılar: O anlar kamerada
Hayvan otlatmak için evden çıktı: Sulama göletinde cesedi bulundu

Medya Haberleri