Doya Doya Moda'da Reva Mert'in günü! İlk birinciliğini aldı

TV8 ekranlarında ezberleri bozan moda yarışması Doya Doya Moda'nın 5 Mart Perşembe günü 74. bölümü geride kaldı. Jüri puanlarını verdi ve birinci Reva Mert oldu. Genç yarışmacı ilk gün birinciliğini kazandı.

Birbirinden iddialı yarışmacılarıyla pazartesiden cumaya televizyon ekranlarını renklendiren Doya Doya Moda'da bir bölüm daha sona erdi. Yarışmaya damga vuran isimlerden bazılarının tel tel döküldüğü haftada pazartesi günü programa katılan Reva Mert'in yükselişi sürüyor. İlk gün 8 puanla sonuncu olan güzel yarışmacı dün de zirvedeki isimler arasındaydı. Bugün ise adeta bir patlama yaptı ve ilk sırada yer aldı.

Final öncesi iddialı konuma geldi
Bot, çanta ve kemer şıklığı konseptinde 500 lira bütçe ile yarışan yarışmacılardan Sepideh Su Baher 12, Sündüz Durmaz 13, Aydan Sarı 5, Ferdanur Başaran 6, Emel Başkan 12 ve Betül Böçkün ise 8 puanla günü tamamladı. Reva Mert ise aldığı 14 puanla birinci oldu ve final bölümü için önemli bir adım attı.

Sözleri olay oldu
Yarışmada rakip olduğu arkadaşları hakkında "kaostan ve kötülükten beslenmiyorum" açıklamasında bulunan 28 yaşındaki yarışmacı sözleriyle güne damga vurdu. Doğum günü olan Su için hediye hazırladığını söyleyen Reva alışverişe başladı. Alışverişle belirlediği bazı markalar olduğunu anlatan güzel yarışmacı genelde alışveriş merkezlerini tercihe ettiğini belirtti. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri