Doya Doya Moda Sedanur Gümüş kimdir? Boyu, kilosu, bedeni ve Instagram hesabı

TV8'in popüler yarışması Doya Doya Moda'nın yeni haftasında yarışacak isim belli oldu. Havva Alpay'ın diskalifiye edilmesinden sonra birincilik mücadelesi verecek olan yarışmacı Sedanur Gümüş oldu. Peki Doya Doya Moda Sedanur Gümüş kimdir? Boyu, kilosu, bedeni ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Hafta içi günlerinde yayınlanan bölümleri ile hem modaya yön veren hem stil ufkunuzu açan hem de eğlendiren Doya Doya Moda'nın yeni haftası bugün başlıyor. 100 bölümü geride bırakan yarışmada 106-110. bölüm haftası ekranlara gelecek. Cum günü bilindiği üzere disiplinsiz davranışları sebebiyle Havva Alpay diskalifiye edilmişti. havva Alpay'ın yerine kim gelecek? sorusunun ardından yanıtı da belli oldu. Pazartesi gününden itibaren yarışmacı Sedanur Gümüş oldu. Peki Doya Doya Moda Sedanur Gümüş kimdir? Boyu, kilosu, bedeni ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Doya Doya Moda Sedanur Gümüş kimdir?
24 Ocak 1995 doğumlu olan Sedanur Gümüş 25 yaşındadır. Kocaelili baba ve Arnavut göçmeni bir annenin kızı olarak İstanbul'da dünyaya geldi. Marka patent uzmanıdır. Daha önce netowrk firmasında direktörlüğü yaptı. Ticarete de marka vekili olarak atılıp yoluna devam etti. Kova burcu. Beşiktaşlı. Eşinden boşanan Gümüş'ün 5 yaşında bir oğlu var. Sevgilisi yok. Lise mezunu. Yarışma bittikten sonra kendisine yapılan teklifler doğrultusunda televizyon sektöründe ilerlemeyi düşünüyor. 

Doya Doya Moda Sedanur Gümüş boyu: 1.62
Doya Doya Moda Sedanur Gümüş kilosu: 73
Doya Doya Moda Sedanur Gümüş bedeni: 42



Doya Doya Moda Sedanur Gümüş Instagram hesabı
Bugünden itibaren yarışacak olan Sedanur Gümüş'ün kendisine ait bir Instagram hesabı vardır ve 12  binden fazla takipçisi bulunmaktadır. Kendisine @sedanrgumus adresinden ulaşabilirsiniz.













İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri