Doya Doya Moda Betül Böçkün kimdir, kaç yaşında ve Instagram hesabı

TV8 ekranlarında yayınlanan bölümleri ile binlerce kişiyi televizyon başına kilitleyen Doya Doya Moda'nın yarışmacısı Betül Böçkün katıldığı günden bu yana en çok konuşulan isimlerden biri oldu. Peki Doya Doya Moda Betül Böçkün kimdir, kaç yaşında ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Gülşah Saraçoğlu, Kemal Doğulu, Banu Noyan ve Uğurkan Erez'in jüriliğini yaptığı Doya Doya Moda'da heyecan her geçen gün daha da artıyor. Öğle kuşağında en çok izlenen yarışmalardan biri olan moda programında yarışmacılar belirlenen konseptlerde en iyi şekilde jürinin karşısına çıkmak için çabalıyor. Yarışmada adından en çok söz ettiren isimlerden biri de Betül Böçkün oldu. Güzelliği ile dikkat çeken genç güzel için de araştırmalar başladı. Peki Doya Doya Moda Betül Böçkün kimdir, kaç yaşında ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.
 


Doya Doya Moda Betül Böçkün kimdir?

Kuaförlük yapan ve 24 yaşında olduğunu söyleyen Betil Böçkün, kendisiyle ilgili şu açıklamayı yaptı: “Aslen Bingöllüyüm, Beylikdüzü’nde oturuyorum. Modaya çocukluktan beri ilgim vardı, bebeklerimi giydirerek, kendimle uğraşarak modaya ilgim olduğunu anladım. Bu yarışmadaki amacım büyük bedenlerin de şık ve tarz olduğunu göstermek, buna yönelik butik ve tarz kıyafetler tasarlamak. 



Betül Böçkün Instagram hesabı

Güzel yarışmacı hesabında 66 kişiyi takip etmektedir. 11 bin 300 civarında kişinin de takip listesindedir. Profilinde hayatından kesitler paylaşan Betül Böçkün yüksek sayıda etkileşimler elde etmektedir. Hesabı ise https://www.instagram.com/betulbockun1'dir.
 




























Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Medya Haberleri