Doya Doya Moda 9 Mart Pazartesi kim birinci oldu? 76. bölüm izle

TV8 ekranlarında yayınlandığı bölümlerle izleyicileri ekran başına kilitleyen Doya Doya Moda'da yeni hafta başlıyor. Birbirinden güzel ve iddialı 7 yarışmacı bugünden itibaren beş gün boyunca kıyasıya rekabete girecek. Peki Doya Doya Moda 9 Mart Pazartesi kim birinci oldu? İşte detaylar...

Türkiye'nin ezber bozan, tabuları yıkan ve ekranları kırıp geçiren yarışması Doya Doya Moda'da yepyeni bir haftaya merhaba deniliyor. Geride kalan haftada bir birincinin ve iki vedaya tanıklık etmiştik. Bugün başlayacak yeni haftada ise iki yarışmacı bu rekabete ortak olacak ve birincilik mücadelesi verecek. Birbirinden güzel 7 yarışmacının içerisinden hangisinin birinciliği elde ettiği ve puan tablosu merak ediliyor. Peki Doya Doya Moda 9 Mart Pazartesi kim birinci oldu? Doya Doya Moda 76. bölüm izle seçenekleri haberimizde. İşte detaylar...

 

Doya Doya Moda 9 Mart Pazartesi 76. bölüm izle

TV8'in öğle kuşağında yer alan yarışması Doya Doya Moda ilgiyle takip ediliyor. Yarışmayı çeşitli sebeplerle izleyemeyenler de internetten seyretmek için araştırmalarda bulunuyor. Eğer canlı izlemek isterseniz yarışma 13:00'te başlıyor Yeniden seyretmek ya da kaçırdığınız için tek parça, tekrar ve full izleme seçenekleri arıyorsanız programın Youtube kanalını ziyaret edebilirsiniz.


 

Doya Doya Moda 9 Mart Pazartesi kim birinci oldu?

Hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda'da bir gün daha geride kaldı. Yarışmacılar kendilerine verilen konsept, bütçe ve sürede en iyi işi çıkarmak ve jüriyi memnun etmek için uğraştı. Alınan puanları açıklandıktan sonra birinciyi haberimizde okuyabilirsiniz.
 


Doya Doya Moda 6 Mart Cuma iki veda vardı

Geçtiğimiz haftanın son gününde Emel Başkan birinciliği aldı ve kolye koleksiyonuna bir yenisini daha ekledi. Elenen isimler ise Aydan Sarı ve Reva Mert oldu. Puanlamada son sırada yer alan Aydan Sarı yarışmaya veda etti. Reva Mert'in ise ailesindeki bir sağlık sorunu sebebiyle çekildiği açıklandı.

Doya Doya Moda 9 Mart Pazartesi Puan DurumuPuan
Özde Karacan16
Derya Çağlar16
Sündüz Durmaz20
Sepideh Su Baher20
Betül Böçkün12
Ferdanur Başaran4
Emel Başkan8




 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri