Doya Doya Moda 6 Şubat Perşembe kim birinci oldu? Puan Durumu

TV8'de yayınlandığı bölümlerle binlerce kişiyi ekran başına kilitleyen Doya Doya Moda'da yeni hafta dün başladı. 7 yarışmacı bugün de oluşturacakları kombinlerle günün kazananı olmak için mücadele verecek. Peki Doya Doya Moda 6 Şubat Perşembe kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde.

Türkiye'nin en çok izlenen gündüz kuşağı yarışmalarından biri olan ve her gün binlerce kişiyi ekran başına kilitleyen Doya Doya Moda'da bugün de heyecan, eğlence ve gerginlik had safhada olacak. Dün bilindiği üzere haftanın üçüncü günüydü ve 7 yarışmacı performanslarıyla günü tamamladı. Dünün ardından bugün de yine belirlenen konseptte oluşturulacak kombinlerin ardından gün birincisi açıklanacak. Peki Doya Doya Moda 6 Şubat Perşembe kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde.

Anadolu yakasında alışveriş devam etti
Önceki gün Ümraniye'de alışveriş yapan yarışmacıların dünkü adresi yine Anadolu Yakası'ydı. Ancak ilçe farklıydı ve 7 yarışmacı Kadıköy sokaklarında alışverişe başladı. Kendilerine verilen 600 liralık bütçe ile pofuduk mont kombini oluşturmak için yarışan güzel yarışmacılar arasından birinci olan isim de merakla beklendi. Sepideh Su Baher aldığı 20 puanla günü lider tamamladı ve çarşamba gününde hafta sonu için eline iyi bir avantaj geçirdi. Gözler artık buguünde. Neler yaşanacağını hep birlikte göreceğiz.

Neslihan'ın zor anları
Doya Doya Moda'nın güzel yarışmacılarından Neslihan Sevim rakiplerinim hışmına uğradı. Yürüme kelimesini destek olarak algıladığı için rakiplerinin eleştiri yağmuruna tuttuğu güzel yarışmacıya jüriden de tepkiler geldi.



Doya Doya Moda 6 Şubat Perşembe kim birinci oldu?
Hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda'da bir gün daha geride kaldı. Yarışmacılar kendilerine verilen konsept, bütçe ve sürede en iyi işi çıkarmak ve jüriyi memnun etmek için uğraştı. Alınan puanları açıklandıktan sonra birinciyi haberimizde okuyabilirsiniz.

Doya Doya Moda 3 Şubat PazartesiPuan
Neslihan Sevim13
Emel Başkan18
Sündüz Durmaz16
Sepideh Su Bahar10
Ebru Ertan11
Ferdanur Başaran10
Betül Böçkün12


 

Doya Doya Moda 4 Şubat SalıPuan
Neslihan Sevim13
Emel Başkan18
Sündüz Durmaz10
Sepideh Su Bahar16
Ebru Ertan11
Ferdanur Başaran10
Betül Böçkün12



 

Doya Doya Moda 5 Şubat ÇarşambaPuan
Neslihan Sevim10
Emel Başkan16
Sündüz Durmaz13
Sepideh Su Bahar20
Ebru Ertan10
Ferdanur Başaran16
Betül Böçkün13


 

Doya Doya Moda 6 Şubat PerşembePuan
Neslihan Sevim11
Emel Başkan13
Sündüz Durmaz18
Sepideh Su Baher20
Ebru Ertan4
Ferdanur Başaran20
Betül Böçkün17



 

Doya Doya Moda 7 Şubat CumaPuan
Neslihan Sevim
Emel Başkan
Sündüz Durmaz
Sepideh Su Bahar
Ebru Ertan
Ferdanur Başaran
Betül Böçkün

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri