Doya Doya Moda 4 Şubat Salı kim birinci oldu? Puan Durumu

TV8'de yayınlandığı bölümlerle binlerce kişiyi ekran başına kilitleyen Doya Doya Moda'da yeni hafta dün başladı. 7 yarışmacı bugün de oluşturacakları kombinlerle günün kazananı olmak için mücadele verecek. Peki Doya Doya Moda 4 Şubat Salı kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde.

Türkiye'nin en çok izlenen gündüz kuşağı yarışmalarından biri olan ve her gün binlerce kişiyi ekran başına kilitleyen Doya Doya Moda'da bugün de heyecan, eğlence ve gerginlik had safhada olacak. Dün bilindiği üzere Ebru Ertan yarışmaya katıldı ve 7 yarışmacı tamamlandı. Cansel Demirelli'nin yerine gelen Ebru, rakipleri tarafından nispeten beğenildi. Cansel geldiği günden elendiği ana kadar eleştirilerin odağındaydı. Dünün ardından bugün de yine belirlenen konseptte oluşturulacak konseptler gün birincisini belirleyecek. Peki Doya Doya Moda 4 Şubat Salı kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde.

Yeni yarışmacı Ebru Ertan oldu
Dünden itibaren başladığı yeni haftasında ilgi odağı haline gelen Doya Doya Moda'da Ebru Ertan rekabete ortak olan isimdi ve yarışmaya ilk günden damga vurdu. İddialı kıyafeti ve kırmızı ağırlıklı seçimiyle rakiplerinin de hedefi haline gelen ve ilk andan itibaren tartışmaya başlayan genç yarışmacı, pazartesi günü aldığı puanla pek başarılı sayılmadı.



Konsept: Pilav günü
Yarışmada dün belirlenen konsept pilav günü oldu. Verilen 500 lira ile birlikte 2 saatlik süresi başlayan yarışmacılar en uygun kombinleri uyarlamak ve üzerlerine oturtmak için çaba harcadı. Yaşanan tartışmalar ve eğlenceli anlar izleyiciler tarfından ilgiyle izlendi. Dün bilindiği üzere Emel Başkan birinciliği elde etmişti.



Doya Doya Moda 4 Şubat Salı kim birinci oldu?
Hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda'da bir gün daha geride kaldı. Yarışmacılar kendilerine verilen konsept, bütçe ve sürede en iyi işi çıkarmak ve jüriyi memnun etmek için uğraştı. Alınan puanları açıklandıktan sonra birinciyi haberimizde okuyabilirsiniz.

Doya Doya Moda 3 Şubat PazartesiPuan
Neslihan Sevim13
Emel Başkan18
Sündüz Durmaz16
Sepideh Su Bahar10
Ebru Ertan11
Ferdanur Başaran10
Betül Böçkün12


 

Doya Doya Moda 4 Şubat SalıPuan
Neslihan Sevim13
Emel Başkan18
Sündüz Durmaz10
Sepideh Su Bahar16
Ebru Ertan11
Ferdanur Başaran10
Betül Böçkün12



 

Doya Doya Moda 5 Şubat ÇarşambaPuan
Neslihan Sevim
Emel Başkan
Sündüz Durmaz
Sepideh Su Bahar
Ebru Ertan
Ferdanur Başaran
Betül Böçkün


 

Doya Doya Moda 6 Şubat PerşembePuan
Neslihan Sevim
Emel Başkan
Sündüz Durmaz
Sepideh Su Bahar
Ebru Ertan
Ferdanur Başaran
Betül Böçkün



 

Doya Doya Moda 7 Şubat CumaPuan
Neslihan Sevim
Emel Başkan
Sündüz Durmaz
Sepideh Su Bahar
Ebru Ertan
Ferdanur Başaran
Betül Böçkün

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri