Doya Doya Moda 30 Ocak Perşembe kim birinci oldu? Puan Durumu

Birbirinden renkli ve iddialı yarışmacılarıyla TV8 ekranlarındaki yerini alan Doya Doya Moda'da yine kıran kırana bir mücadele vardı. Peki Doya Doya Moda 30 Ocak Perşembe kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

Tv8 ekranlarında öğle saatlerini neşelendiren Doya Doya Moda'nın hafta finaline doğru giderken yarışmacılar bir kez daha birbirlerini geride bırakmak ve günü lider tamamlamak adına mücadele edecek. Diğer yandan da hafta  sonu için kendilerine avantaj sağlamaya çalışacak. Dün yayınlanan son bölümde yine neşeli anlar kadar gergin ve elektirikli dakikalar da yaşandı. Gözler ise bugüne çevrildi. Peki Doya Doya Moda 30 Ocak Perşembe kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

Konsept: İlk iş günü
Dün yayınlanan haftanın üçüncü bölümünde yarışmacılar Pendik'te alışveriş turuna çıktı. Sokaklardaki mağazaları belirlediler ve buralarda kendilerine kombinler denediler. Elbette burada da tartışmalar yaşanmaya devam etti. Bütçesi 500 lira olan günün konsepti ise herkesin farklı mesleğine göre ilk iş günüydü. Jüri belirlediği mesleklerde yarışmacılardan kendilerine kombin yapmalarını istedi. Gün sonunda da birinci belli oldu.



Su'dan Kemal Doğulu maketi!
7 yarışmacıyla devam eden Doya Doya Moda'da daha önce yaşanmamış bir şey ekranlara geldi. Programın açılış dakikalarında 6 yarışmacı göründü. Bir kişi yoktu. O isim de Su'ydu. Dış ses nerede sorusunu yöneltti ve Su da kadraja girdi. Ancak bir kişi fazlayla! Kemal Bey'in maketini yaptıran Su, arkadaşlarından tepki gördü. Su ayrıca alışveriş ve jüri puanlamasında da maketle birlikteydi.

Emel Başkan sosyal medyayı salladı!
Doya Doya Moda'nın ilk gününden bu yana yarışmada yer alan Emel Başkan her geçen gün popülerliğini daha da artırıyor. Program başladıktan sonra binlerce kişi her gün kendisini araştırıyor ve hakkında yorumlar yazıyor. Sündüz Durmaz da yine aynı şekilde adından söz ettirmeyi başardı. Sepideh Su Bahar da yarışmadaki geçmişiyle en çok konuşulan isimlerden biri oldu.


Doya Doya Moda 30 Ocak Perşembe kim birinci oldu?
Hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda'da bir gün daha geride kaldı. Yarışmacılar kendilerine verilen konsept, bütçe ve sürede en iyi işi çıkarmak ve jüriyi memnun etmek için uğraştı. Alınan puanları açıklandıktan sonra haberimizde okuyabilirsiniz.


 

Doya Doya Moda 30 Ocak PerşembePuan
Neslihan Sevim7
Emel Başkan16
Sündüz Durmaz17
Sepideh Su Bahar15
Cansel Demirelli8
Ferdanur Başaran17
Betül Böçkün6


 




















İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri