Doya Doya Moda 3 Mart Salı kim birinci oldu? Puan Durumu

Dün başlayan yeni haftasında yine gerilimin eksik olmadığı ancak eğlencenin dibine vurulduğu Doya Doya Moda'da bugün ikinci gün. Yarışmacılar kendilerine verilen süre ve bütçede en iyi tercihleri yapabilmek adına yarışarak jüri önüne çıkacak. Peki Doya Doya Moda 3 Mart Salı kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

Tv8'in ilgiyle izlenen yarışması Doya Doya Moda'da yeni gün heyecanı başlıyor. İstanbul sokaklarını karış karış gezerek kendilerine en çok yakışacak kombin için tercihlerini yapan 7 yarışmacı bugün de zorlu bir maratona çıkacak. Birbirinden ünlü jüri üyelerinin de yer aldığı yarışmada en yüksek puanı hedefleyen yarışmacılar arasında zaman zaman gerilim dolu anlar da yaşanacak. Peki Doya Doya Moda 3 Mart Salı kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.
 


Doya Doya Moda'nın yeni yarışmacısı Reva Mert

Bilindiği üzere geçtiğimiz hafta yarışmaya Gözde Akgün veda etmişti. Geldiği hafta elenen güzel yarışmacının yerine ise Reva Mert geldi. Güzelliği ile ilk günden iz bırakan genç yarışmacı, izleyiciler tarafından da ilgiyle karşılandı ve sosyal medyada hakkında birçok yorum yazıldı. Aslen Rizeli olan ve turizmle uğraşan Mert bu popülerliği puan tablosunda gösteremedi ve ilk günü sonuncu tamamladı.


Bakırköy'de zımba şıklığı

Doya Doya Moda'nın dün başlayan yeni haftasında yarışmacılar kendileri için zımba şıklığına uygun kıyafetler araştırdı. 500 lira ile Bakırköy sokaklarında yorucu 2 saat geçiren yarışmacılar gün sonunda ise birbirlerine patladı. Betül'ün arkadaşlarına gösterdiği saç tepkisi sonrası yaşanan gerilim dolu anlar jüri tarafından da sert bir şekilde eleştirildi.


Doya Doya Moda 71. bölüm jüri yorumları

Ferdanur, renklerin etkisini anlatan bir seminere gittiğini ve kombinini oluşturduğunu söyledi. Seray Hanım ceketi beğenirken Uğurkan Bey çantayı taşıyamadığını eleştirdi. Gülşah Hanım daha fazla zımba beklerken Kemal Bey ceketin rengini eleştirdi. Ferdanur ile Su arasında yaşanan gerginlik sonrasın Gülşah Hanım da Su’yun Emel’i yaş konusunda eleştirmesini şu sözlerle yanlış bulduğunu ifade etti. Sündüz ise kombini ile kulübe gittiğini söyledi. Uğurkan Bey her yerde zımba olmasını eleştirdi. Kemal Bey ise kıyafetini çok kasvetli olduğunu söyledi. Emel ise dizi setinden döndüğünü söyledi. Dizide evin hanımağasını canlandırdığını söyledi. Ardından bu gün gelen yarışmacı Reva geldi. Reva hakkında Gülşah Hanım keşke bakkala gitseydin diyerek eleştirdi. Ardından gelen Betül ise kuaförde yaşadıklarını anlattı. Betül’ün verdiği tepkiyi Kemal Bey abartılı bulduğunu söyledi. Diğer jüri üyeleri de tepkisini fazla buldu. Betül’ün kombini Seray Hanım tarafından beğenilmedi. Uğurkan Bey kemeri manasız buldu.Gülşah Hanım ise tam tersine kombini genel olarak beğendi. Su’yun kombini Gülşah Hanım tarafından çok beğenilirken Kemal Bey, çantayı maskülen buldu daha fenomen bir parça beklediğini söyledi. Aydan ise yaşına uygun bir kombin oluşturmadığı konusunda eleştirildi.

Doya Doya Moda 3 Mart Salı 72. bölüm izle

TV8'in öğle kuşağında yer alan yarışması Doya Doya Moda ilgiyle takip ediliyor. Yarışmayı çeşitli sebeplerle izleyemeyenler de internetten seyretmek için araştırmalarda bulunuyor. Eğer canlı izlemek isterseniz yarışma 13:00'te başlıyor Yeniden seyretmek ya da kaçırdığınız için tek parça, tekrar ve full izleme seçenekleri arıyorsanız programın Youtube kanalını ziyaret edebilirsiniz.


 

Doya Doya Moda 3 Mart Salı kim birinci oldu? Puan Durumu

Hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda'da bir gün daha geride kaldı. Yarışmacılar kendilerine verilen konsept, bütçe ve sürede en iyi işi çıkarmak ve jüriyi memnun etmek için uğraştı. Alınan puanları açıklandıktan sonra birinciyi haberimizde okuyabilirsiniz.



 

Doya Doya Moda 3 Mart SalıPuan
Reva Mert17
Emel Başkan20
Sündüz Durmaz5
Sepideh Su Bahar6
Betül Böçkün5
Ferdanur Başaran5
Aydan Sarı17



 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri