Doya Doya Moda 28 Nisan Salı kim birinci oldu? Puan durumu

Modayı bedenden çıakrıp ruha taşıyan, tarzınıza güven pompalayan Türkiye'nin en moda yarışması Doya Doya Moda'da yeni bir güne daha başlıyor. Birbirinden iddialı, moda tutkunu ve güzel 7 kız önce günü sonra da haftayı birinci bitirebilmek için mücadele edecek. Peki Doya Doya Moda 28 Nisan Salı kim birinci oldu? Puan durumu haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.

TV8'in ilgiyle izlenen yarışması Doya Doya Moda'da yeni gün heyecanı yaşanıyor. Yarışmacılar kendilerine tahsis edilen evde alışverişlerine ve tercihlerine devam edecek. Seçimleri ile birinciliği hedefleyen 7 yarışmacının mücadelesi nefes kesecek. İzleyicilerin de merakla beklediği 112. bölümdeki puanlar da öğrenilmek isteniyor. Peki Doya Doya Moda 28 Nisan Salı kim birinci oldu? Puan durumu haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.
 


Sürprizden yarışmacı çıktı!

Dün başlayan yarışmanın yeni haftası bir sürprize sahne oldu. Program sponsorlarından Zenan Karataş'ın yarışmacı olarak açıklanması herkesi şaşırttı. Dün herkesin gözü kendisindeydi. İzleyiciler Zenan Hanım'ın roptilli olacağını düşündü ancak ilk günü 6 puanla tamamladı.


 


Zenan Karataş sosyal medyayı salladı

TV8'de yayınlanan bölümleri ile seyircileri ekran başına kilitleyen Doya Doya Moda'nın yeni yarışmacısı Zenan Karataş, sosyal medyada adından da söz ettirdi. Binlerce kişi tarafından takip edilen güzel yarışmacı takipçi sayısını artırdı. Ayrıca yarışmanın Instagram hesabına çok sayıda mesaj yazıldı. Zenan Karataş'ı tanıttığımız ve kim olduğuna dair bilgiler verdiğimiz haberimizi de buraya tıklayarak okuyabilirsiniz.


 

Doya Doya Moda 112. bölüm fragmanı izle

Yarışmacılar bugün de çetin bir mücadele verecekleri anlarla izleyenleri eğlendirecek. Zaman zaman gerginliklerin de yaşanacağı programda 112. bölüm heyecanı yaşanacak. Betül Böçkün podyumu inletti. Kemal Doğulu'nun eleştirileri güne damga vuracak. Betül yine ağladı. Doya Doya Moda 112. bölüm fragmanı haberimizde izleyebilirsiniz.

Doya Doya Moda 28 Nisan Salı 112. bölüm izle

TV8'in öğle kuşağında yer alan yarışması Doya Doya Moda ilgiyle takip ediliyor. Yarışmayı çeşitli sebeplerle izleyemeyenler de internetten seyretmek için araştırmalarda bulunuyor. Eğer canlı izlemek isterseniz yarışma 13:00'te başlıyor Yeniden seyretmek ya da kaçırdığınız için tek parça, tekrar ve full izleme seçenekleri arıyorsanız programın Youtube kanalını ziyaret edebilirsiniz.

 

Doya Doya Moda 28 Nisan Salı kim birinci oldu?

Hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda'da bir gün daha geride kaldı. Yarışmacılar kendilerine verilen konsept, bütçe ve sürede en iyi işi çıkarmak ve jüriyi memnun etmek için uğraştı. Alınan puanları açıklandıktan sonra birinciyi haberimizde okuyabilirsiniz.





 

Doya Doya Moda 28 Nisan Salı Puan DurumuPuan
Sepideh Su Baher15
Emel Başkan15
Sündüz Durmaz15
Betül Böçkün15
Mira Muhtarzade4
Hanzade Nuh8
Zenan Karataş3


 


 


 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri