Doya Doya Moda 27 Nisan Pazartesi kim birinci oldu? Puan durumu

Türkiye'nin en çok izlenen tarz yarışmalarından biri olan Doya Doya Moda'da yeni hafta başlıyor. Birbirinden iddialı 7 yarışmacının yer alacağı programda bir kez daha en iyi olma mücadelesi verielcek. Hafta sonundaki kolyeyi isteyen yarışmacıların mücadelesi nefes kesecek. Peki Doya Doya Moda 27 Nisan Pazartesi kim birinci oldu? Puan durumu haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.

TV8'in ilgiyle izlenen yarışması Doya Doya Moda'da yepyeni bir hafta start alıyor. Günün en şıkı olabilmek adına yarışacak 7 kızın birbirinden komik ve gergin anları izleyicileri ekran başına kilitleyecek. 100 bölümü geride bırakan ve hızla sezon finaline doğru giden yarışmanın her bölümü birbirinden eğlenceli sahneleri de beraberinde getiriyor. Haftanın ilk bölümündeki birinci de merakla bekleniyor. Peki Doya Doya Moda 27 Nisan Pazartesi kim birinci oldu? Puan durumu haberimizde yer alıyor.

İlk haftasında elendi!
Çekişmeli bölümleri ile izleneme oranlarının her geçen gün arttığı Doya Doya Moda'nın geride kalan haftasında Sedanur Güneş elendi. Genç yarışmacının vedası son haftaların rutini haline geldi. Çünkü ilk yarıştığı haftada elenen isimler dikkat çekiyor. Sedanur'un da elenmesi bazı izleyiciler tarafından eleştiri ile karşılandı. Bazıları 'ilk haftadan eleme mi olur' derken kimileri de 'madem sonuncu olacak kadar kötü neden yarışmaya geliyor?' siteminde bulundu.

Yeni yarışmacı geliyor
Cuma günü bilindiği üzere Sedanur Güneş elenmişti. Bugün ise Doya Doya Moda'nın yeni yarışmacısı açıklanacak. Kendisine dair bilgileri haberimizde bulabileceksiniz. Performansı ve alacağı puanlar merakla bekleniyor.
 


 

Doya Doya Moda 111. bölüm fragmanı izle

Yarışmacılar bugün de çetin bir mücadele verecekleri anlarla izleyenleri eğlendirecek. Zaman zaman gerginliklerin de yaşanacağı programda 111. bölüm heyecanı yaşanacak. Betül Böçkün ile Sündüz Durmaz kavgası dikkat çekti. Neden kavga ettiler? Betül neden ağladı? Sündüz sürekli; 'Patladın mı Betül?' sorusunu sordu. Yaşanacakların tamamı bugün ekranlarda olacak. Doya Doya Moda 111. bölüm fragmanı haberimizde izleyebilirsiniz.

Doya Doya Moda 27 Nisan Pazartesi 111. bölüm izle

TV8'in öğle kuşağında yer alan yarışması Doya Doya Moda ilgiyle takip ediliyor. Yarışmayı çeşitli sebeplerle izleyemeyenler de internetten seyretmek için araştırmalarda bulunuyor. Eğer canlı izlemek isterseniz yarışma 13:00'te başlıyor Yeniden seyretmek ya da kaçırdığınız için tek parça, tekrar ve full izleme seçenekleri arıyorsanız programın Youtube kanalını ziyaret edebilirsiniz.

 

Doya Doya Moda 27 Nisan Pazartesi kim birinci oldu?

Hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda'da bir gün daha geride kaldı. Yarışmacılar kendilerine verilen konsept, bütçe ve sürede en iyi işi çıkarmak ve jüriyi memnun etmek için uğraştı. Alınan puanları açıklandıktan sonra birinciyi haberimizde okuyabilirsiniz.





 

Doya Doya Moda 27 Nisan Pazartesi Puan DurumuPuan
Sepideh Su Baher3
Emel Başkan15
Sündüz Durmaz5
Betül Böçkün11
Mira Muhtarzade4
Hanzade Nuh3
Zenan Karataş6


 


 


 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri