Doya Doya Moda 19 Haziran Cuma 150. bölüm fragmanı | Haftanın finali!

Türkiye'nin en çok izlenen moda yarışması Doya Doya Moda'nın hafta finaline gelindi. Yarışmacılar kendilerine verilen sürede son kez hünerlerini sergileyecek ve birincilik için mücadele verecek. Peki yarın neşler olacak? Doya Doya Moda 19 Haziran Cuma 150. bölüm fragmanı haberimizde.

Türkiye'nin en candan, en samimi ve en modern yarışması Doya Doya Moda'nın yepyeni bir bölümü daha ekranlarda. Birbirinden iddialı 7 büyük beden yarışmacının rekabetinde hafta finaline gelindi. Yarın verilecek puanların ardından bir kişi kolyenin sahibi olurken bir yarışmacı da elenecek. Peki Doya Doya Moda 19 Haziran Cuma 150. bölüm kim birinci oldu? Puan durumu haberimizde yer alıyor.

 

Doya Doya Moda 19 Haziran Cuma 150. bölüm fragmanı

Yarışmacılar jüri üyesi oluyor. 150. bölüme özel belirlenen konseptte herkes istediği bir ismi kendisine uyarlayarak yarışmaya katılacak. Özel bir bölümle yayınlanacak olan programda herkes pür neşe. Belki de ilk defa bu kadar eğlence dolu bir yayın izleyicileri bekliyor. Hepsi ve daha fazlası yarın Doya Doya Moda'nın yeni bölümünde.
 




 



 

 

 



İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri