Doya Doya Moda 18 Şubat Salı kim birinci oldu? Puan Durumu

TV8'de yayınlanan bölümleri ile nefes kesen Doya Doya Moda'nın yeni gün heyecanı da nefes kesecek. Yarışmacılar belirlenen konseptlerde kendilerine en çok yakışan kombinleri oluşturmaya çalışacak. Peki Doya Doya Moda 18 Şubat Salı kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

Dün yeni haftasına başlanan ve Esra Eylül Topçu'nun katılımı ile heyecanın kaldığı yerden devam ettiği Doya Doya Moda'da yeni bölüm de dopdolu. Yarışmacılar kendileri için açıklanan konspet doğrultusunda alışverişe çıkacak ve bütçelerine uygun seçimler yaparak günün en çok puan toplayan ismi olabilmek için yarışacak. Bilindiği üzere son birinci Sepideh Su Baher olmuştu. Bakalım bu hafta kim ipi göğüsleyecek ve kolyeyi alacak. Bu konu çok merak ediliyor. Aşağıda sebebini açıklayacağız. Peki Doya Doya Moda 18 Şubat Salı kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

Esra Eylül Topçu katıldı
İki haftadır pazartesi günü yarışmaya gelen yarışmacılar cuma günü elveda demek zorunda kaldı. Bilindiği üzere cuma günü Yakut Hüseyinli yarışmaya veda etmiş ve elenmişti. Dün ise uzman estetisyen olan Esra Eylül Topçu programa katıldı. Emel'in yanında selfie çektirmek ister gibi yapan genç yarışmacının maratona dahil olduğu açıklandı. 25 yaşındaki Topçu geçtiğimiz iki hafta yarışan Ebru Ertan ve Yakut Hüseyinli'den daha iyi bir başlangıca imza attı.



Konsept: Lame şıklığı
Programın başında kendilerine açıklanan konseptin ardından alışverişe başlayan yarışmacılar için dün lame şıklığı seçildi. 500 lira bütçesi olan 7 güzel kadın kendilerini birinciliğe taşıyacak kombinler içinKadıköy sokaklarında gezdi.



Fenomenler düşük not aldı
Doya Doya Doya Moda'nın adından en çok söz ettiren yarışmacılarından bazıları dün aldıkları puanlarla büyük bir hayal kırıklığına uğrattı. Sepideh Su Baher 7 puan alırken Ferdanur Başaran ve Emel Başkan ise 8 puan toplayabildi. Bu sebeple ilk günden kimin eleneceği ve birinci olacağı merak edilmeye başlandı. Üç yarışmacı da programın başladığı günden bu yana var olan isimler. Eğer böyle giderlerse elenme kaçınılmaz bir hal alabilir.
 



Doya Doya Moda 18 Şubat Salı kim birinci oldu?
Hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda'da bir gün daha geride kaldı. Yarışmacılar kendilerine verilen konsept, bütçe ve sürede en iyi işi çıkarmak ve jüriyi memnun etmek için uğraştı. Alınan puanları açıklandıktan sonra birinciyi haberimizde okuyabilirsiniz.

Doya Doya Moda 18 Şubat SalıPuan
Neslihan Sevim5
Emel Başkan14
Sündüz Durmaz13
Sepideh Su Bahar15
Betül Böçkün15
Ferdanur Başaran7
Esra Eylül Topçu6






 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri