Doya Doya Moda 18 Mayıs Pazartesi kim birinci oldu? Puan Durumu

Türkiye'nin en tarz, en ikon ve en samimi yarışması Doya Doya Moda'da yepeyni bir hafta başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacılar arasına bir isim daha katılıyor. Heyecnaın giderek katlandığı yarışmaın ilk gününde alınacak puanlar da merak ediliyor. Peki Doya Doya Moda 18 Mayıs Pazartesi kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

Hafta içi her gün öğle kuşağını renklendiren ve izleyicileri eğlendiren Doya Doya Moda yeni bölümüyle karşımızda. Bugün yarışmanın yeni haftasındaki ilk günü ve katılacak yarışmacı merakla bekleniyor. Yayınllanan fragman da çıtayı yükseltti ve kimin hangi sonucu alacağı yönünde çeşitli tahminler var. Özellikle potada son anda kalan Tuğçe için. Peki Doya Doya Moda 18 Mayıs Pazartesi kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.
 


Mira elendi

Cuma günü yayınlanan son bölümde kıyasıya bir yarış vardı. Hafta başından son güne kadar Mira ve Tuğçe arasında giden son sıradan kurtulma mücadelesinde sonuçlar açıklandı. İki isim araısndaki yarışı kaybeden yarışmacı Mira oldu. İran asıllı güzel aldığı puanlarla elendi. Açıklama sonrası gözyaşlarının döküldüğü dakikalar herkesi üzdü. Betül aralarının düzelmesinin mümkün olmadığını söylediği Mira'ya sarıldı ve ağladı. Çok duygusal anların ekranlara geldiği yarışmada yeni isim de belirlendi.


Yeni yarışmacı Gamze Eroğlu

15 Mayıs'ta yayınlanan yeni bölümden sonra pazartesi için fragman sosyal medya ve TV8 ekranlarnda izleyiciyle buluştu. Gizemli kişi yine gösterilmedi ancak bir paylaşımı Gamze Eroğlu'nu ortaya çıkardı. Instagram hesabından kulisteki bir fotoğrafını paylaşan genç yarışmacıya bir takipçisi 'Ne zaman katılıyorsun*' diye sordu. Eroğlu da 'pazartesi' yanıtını verdi. Yani kendisi artık yarışmanın yeni yüzü olacak.


Doya Doya Moda 126. bölüm fragmanı!

TV8 ekranlarında 12:30'da başlayacak olan Doya Doya Moda'nın 126'ıncı bölümünde heyecan yine tavan yaptı. Gamze iddialı geldiği yarışmada kolyenin talibi olduğunu ve güneşi karşısında herkesin kardan adam gibi eriyeceğini söyledi. Bu iddialı ifadelerin ardından performansı da merak konusu oldu. Sündüz yine kolye için kendisini fvori görüyor ve onu kazanmak istiyor. 7 moda delisi kızın rekabeti bugün yine herkesi ekrana kilitleyecek.

 


 

Doya Doya Moda 18 Mayıs Pazartesi 126. bölüm izle

TV8'in öğle kuşağında yer alan yarışması Doya Doya Moda ilgiyle takip ediliyor. Yarışmayı çeşitli sebeplerle izleyemeyenler de internetten seyretmek için araştırmalarda bulunuyor. Eğer canlı izlemek isterseniz yarışma 13:00'te başlıyor Yeniden seyretmek ya da kaçırdığınız için tek parça, tekrar ve full izleme seçenekleri arıyorsanız programın Youtube kanalını ziyaret edebilirsiniz.
 



 

Doya Doya Moda 18 Mayıs Pazartesi kim birinci oldu?

Hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda'da bir gün daha geride kaldı. Yarışmacılar kendilerine verilen konsept, bütçe ve sürede en iyi işi çıkarmak ve jüriyi memnun etmek için uğraştı. Alınan puanları açıklandıktan sonra birinciyi haberimizde okuyabilirsiniz.

Sündüz 13 puan

Emel: 7 puan

Su: 10 puan

Betül: 12 puan

Tuğçe: 3 puan

Gamze: 6 puan

Hanzade: 8 puan




 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri