Doya Doya Moda 17 Nisan Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Güncel puan durumu

Türkiye'de stillleri yarıştıran, tarzları karşılaştıran ve zevkleri puanlandıran Doya Doya Moda'da bir hafta daha sona erdi. Birbirinden iddialı 7 yarışmacının yarışacağı programda bir sevinen ve bir de üzülen olacak. Peki Doya Doya Moda 17 Nisan Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Güncel puan durumu

Doya Doya Moda 17 Nisan Cuma günü yayınlanacak olan 105. bölüm ile izleyicilerin karşısına çıkıyor. Birbirinden ünlü dört ismin yer aldığı jüri koltuğunda şu an Gülşah Saraçoğlu, Seray Sever ve Kemal Doğulu oturuyor. Uğurkan Erez yaş engeline takıldı ve sokağa çıkma yasağı bulunduğuından dolayı yarışmada yer alamıyor. Bugün haftanın son günü. Yarışmacılar son kez tercihlerini yapacak ve kombinlerini oluşturarak jürinin karşısına çıkacak. Artık spn söz onlarda. Peki Doya Doya Moda 17 Nisan Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Güncel puan durumu haberimizde yer alıyor.

Doya Doya Moda 17 Nisan Cuma 105. bölüm izle seçenekleri de araştırılıyor. Yarışma toplamda 20 haftadır ekranlarda ve bunun için de bir parti hazırlandı. Yarışmacılar doyasıya eğlenecekleri evde büyük coşku yaşayacak. Sündüz, Su ve Emel ilk günden bu yana yer aldıkları programda daha da kalıcı olmayı diliyor. Diğer yarışmacılar da haftaya da yaroşmada kalmayı istiyor. TV8 izleme seçenekleri arasında tv8.com.tr yer almaktadır. Kanalın internet sitesi üzerinden seyredebilirsiniz. Bunun dışında Doya Doya Moda Youtube üzerinden yayınladoğı parça parça videolar ve tek parça bölümler ile bu imkanı tanıyor. Özellikle Youtube programın takipçileri açısından çok rahat bir izlenme platformu.

Doya Doya Moda 17 Nisan Cuma kim birinci oldu? Pazartesiden bu yana yeni konspeti ile başlayan yarışmada kızlarımız kendilerine verilen evde tercihlerini yaparak kombin oluşturdu.  Bunun ödülü olarak da hafta birinciliğini istiyorlar Kıran kırana geçen maratonun ardından kimin kazandığı da merak ediliyor. Doya Doya Moda'da kim birinci oldu? sorusunun yanıtı açıklandıktan sorna haberimizde yer alacak.

Betül birinciliği kazandı.

Doya Doya Moda 17 Nisan Cuma kim elendi? Yarışmada kazanan kadar veda eden isim de büyük önem taşıyor. İzleyiciler kendi sevdikleri yarışmacıların gitmesini istemiyor. Bu sebeple de sürekli destek mesajı atıyorlar ancak puanlama gücü jüride. Doya Doya Moda'da elenen yarışmacı açıklandıktan sonra haberimizden okuyabilirsiniz.

Havva diskalifiye oldu.


 

Doya Doya Moda 105. bölüm fragmanı izle

Yarışmacılar bugün de çetin bir mücadele verecekleri anlarla izleyenleri eğlendirecek. Zaman zaman gerginliklerin de yaşanacağı programda 100. bölüm partisi herkese keyifli anlar yaşatacak. Bunun dışında yarışmacılar arasındaki atışmalar da ilgiyle izlenecek. Ardından jüri puanlamalarını yapacak ve Kemal Doğulu hem kazananı hem de eleneni açıklayacak. Doya Doya Moda 105. bölüm fragmanı haberimizde izleyebilirsiniz.

Doya Doya Moda Puan Durumu

Gün sonlarında alınan puanlar kadar güncel durum da merak ediliyor ve öğrenilmek isteniyor. Yarışmanın kaderini belirleyen puanlamaların sonuçlara nasıl etki edeceğini görebilmek için hazırladığımız tabloyu okuyabilirsiniz. Şu anki durumda Betül ilk sırada ancak Su Baher adeta pusuda gibi bekliyor. Her an haftayı lider bitirebilir. Hanzade Nuh ile Havva Alpay arasında ise elenmeme yarışı yaşanacak gibi gözüküyor. Günlere göre alınan puanlar aşağıda yer almaktadır.



Sepideh Su Baher: 10 + 15 + 11 + 15 = 51
Emel Başkan: 10 + 15 + 15 + 6 = 46
Sündüz Durmaz: 11 + 15  + 10 + 12 = 48
Betül Böçkün: 13 + 11 + 15 + 15 = 54
Mira Muhtarzade: 12 + 15 + 11 + 3 = 41
Havva Alpay: 9 + 4 + 8 + 4 = 25
Handzade Nuh: 5 + 8 + 4 + 12 = 29
 


 


 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri