Doya Doya Moda 17 Haziran Çarşamba 148. bölüm fragmanı

Kılıçlar çekildi, finale doğru adım adım gidiliyor. Birbirinden iddialı 7 büyük beden yarışmacının kıyasıya mücadelesinde yeni perde açılacak. Hafta ortasına gelinen bu günde her geçen an daha da kritik. Aynı zamanda sonu acımasız. Peki yarın neler olacak. Doya Doya Moda 17 Haziran Çarşamba 148. bölüm fragmanı haberimizde.

Her geçen anıyla finale bir adım daha yaklaşan Doya Doya Moda'da yeni günün heeycanı yaşanıyor. Dört jüri üyesiyle birlikte puanların daha da fazla önem kazndığı yarışmada yarışmacılar şanslarını artırmak istiyor. Kemal Doğulu'nun yarışma sonrası açıkladığı serbest şıklıktan sonra gözler çarşambaya çevrildi. Peki yarın neler yaşanacak? Doya Doya Moda 17 Haziran Çarşamba 148. bölüm fragmanı haberimizde.
 

Doya Doya Moda 148. bölüm fragmanı

Festival havası var! Peki festival kimin işi? Sündüz ve Büşra karşı karşıya... Betül, Gamze'ye tuzak mı kurdu? Şoke eden ifadeler... Betül neden bunları yaptı? Seray Sever'in sözleri Gamze'yi ağlattı. Yarışmanın gerçek yüzü giderek kendini gösteriyor. Doya Doya Moda'nın yeni bölümü yarın 12:30'da TV8'de.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri