Doya Doya Moda 12 Mart Perşembe Puan Durumu | Kim birinci oldu? | 79. bölüm izle

Türkiye'nin en çok izlenen moda yarışmalarından biri olan Doya Doya Moda'da yepyeni bir gün başlıyor. Haftanın dördüncü gününde yarışmacılar belirlenen konsept doğrultusunda alışverişlerini yapacak ve jüri karşısına çıkacak. Peki Doya Doya Moda 12 Mart Perşembe kim birinci oldu? İşte detaylar...

TV8'de gün ortasını neşelendiren ve renklendiren Doya Doya Moda yarışmasında dördüncü gün de dopdolu. Birbirinden iddialı yarışmacıların yer aldığı programda bugün sırada Bakırköy var. Yeni yarışmacı Sena Köken'in de katılımı ile renklenen haftada alınacak her puan yarınki final için büyük önem taşıyor. Kendilerini birinci yapacak kombinleri oluşturmak isteyen yarışmacıların kıyasıya yarışı pür dikkat izlenecek. Peki Doya Doya Moda 12 Mart Perşembe kim birinci oldu? Puan Durumu ve 12 Mart Perşembe izle seçenekleri haberimizde yer almaktadır.

 

Yeni yarışmacılar bomba gibi!

Geçtiğimiz hafta elenen Reva ve Aydan'ın yerine gelen Özde ile Derya'nın performansı çok konuşulmuştu. Ayrıca dün diskalifiye edilen Ferdanur Başaran'ın ardından rekabete dahil olan Sena Köken de adından söz ettirdi. Özellikle Özde, yarışmanın demirbaşlarına büyük gözdağı verdi. Hafta sonunda sürpriz bir eleme yaşanabilir. Üç yarışmacı da çok iddialı ve şimdiden tehdit halindeler.
 


 

Ferdanur Başaran'ın yerine Sena Köken geldi

Dün yayınlanan son bölümde Ferdanur Başaran'ın diskalifiye olduğu açıklanmıştı. Yerine gelecek isim de merak ediliyordu. Köpeği ile birlikte yarışmaya katılan Sena Köken dün binlerce kişi tarafından araştırıldı ve hakkındaki bilgiler öğrenilmek istendi. Yarışmadaki performansı da ilk güne göre iyiydi. Safari şıklığında 11 puan almayı başardı.
 


 

Doya Doya Moda 12 Mart Perşembe 79. bölüm izle

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'de yayınlanan Doya Doya Moda'yı birçok platformdan izleyebilirsiniz. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için cep telefonları, tabletler, mobil cihazlar ve bilgisayarların yanısıra akıllı televizyonların geri sardırma özellikleri ile seyretme imkanları bulunmaktadır. Ayrıca DigiturkPlay ve BeinConnect de iki alternatiftir.
 


Doya Doya Moda 12 Mart Perşembe kim birinci oldu?

Hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda'da bir gün daha geride kaldı. Yarışmacılar kendilerine verilen konsept, bütçe ve sürede en iyi işi çıkarmak ve jüriyi memnun etmek için uğraştı. Alınan puanları açıklandıktan sonra birinciyi haberimizde okuyabilirsiniz.
 

Doya Doya Moda 12 Mart Perşembe Puan DurumuPuan
Özde Karacan12
Derya Çağlar16
Sündüz Durmaz20
Sepideh Su Baher16
Betül Böçkün14
Sena Köken10
Emel Başkan15




 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri