Doya Doya Moda 11 Mayıs Pazartesi Puan Durumu | Kim birinci oldu?

TV8'in en çok izlenen yarışmalarından biri olan Doya Doya Moda'nın yeni haftası bugün başlıyor. Ayrıca yeni bir yarışmacı da programa katılacak. Büyük bir heyecan sahne olacak pazartesi gününde alınacak ilk puanlar merak edilerek araştırılıyor. Peki Doya Doya Moda 11 Mayıs Pazartesi kim birinci oldu? Puan durumu ve detaylar haberimizde.

Talya Prodüksüyon'un yapımcılığını üstlendiği ve yayınlandığı günden bu yana keyifle izlenen Doya Doya Moda'da 25. hafta bugün başlıyor. Ekranların tarz ve stil yarışmasında pazartesi günü yeni bir yarışmacı demek. Bilindiği üzere cuma günü programa veda eden isim Mezküre Uçar olmuştu ve yerine gelecek kişi de araştırılmaya başlanmıştı. Bugün ismi açıklanacak yarışmacı kadar alınacak puanlar da merak konusu haline geldi. Peki Doya Doya Moda 11 Mayıs Pazartesi kim birinci oldu? Puan durumu ve detaylar haberimizde.
 

Doya Doya Moda 121. bölüm fragmanı!

TV8 ekranlarında 12:30'da başlayacak olan Doya Doya Moda'nın 121'inci bölümünde Tuğçe Kızıler ön plana çıktı. Yeni katılan yarışmacı iddialı sözleriyle fragmana damga vurdu. Sündüz ve Hanzade kendisinden illallah etti. Kolye mücadelesi ilk günden kızışacak.

 


Mezküre elendi

Doya Doya Moda'nın 8 Mayıs Cuma günü yayınlanan 120. bölümünde bir yarışmacı elendi, bir yarışmacı da birincilik sevinci yaşadı. Son haftalarda yarışmaya katılanların ilk beş günde elenmesi tepki ile karşılanmıştı. Bu durum yine devam etti. Mezküre Uçar, cuma günü elendi. Programda ilk günden son ana kadar aldığı düşük puanlarla dikkat çeken Mezküre'nin elenmesi kaçınılmaz oldu.


Yeni yarışmacı geliyor

Yarışmada cuma günü eleme heyecanı yaşanmıştı. Mira Muhtarzade, Mezküre Uçar ve Emel Başkan potadaydı. Geçen iki haftanın şampiyonlarının burada olması herkesi şaşırtmıştı. Üç isim arasından Mezküre Uçar elendi. Ardından Cuma günü yeni haftanın fragmanı yayınlandı. Tuüçe Kızıler'in yarışacağı belli oldu. İzleyiciler de kendisini merak ediyor. Bakalım performansı nasıl olacak...
 


 

Doya Doya Moda 11 Mayıs Pazartesi 121. bölüm izle

TV8'in öğle kuşağında yer alan yarışması Doya Doya Moda ilgiyle takip ediliyor. Yarışmayı çeşitli sebeplerle izleyemeyenler de internetten seyretmek için araştırmalarda bulunuyor. Eğer canlı izlemek isterseniz yarışma 13:00'te başlıyor Yeniden seyretmek ya da kaçırdığınız için tek parça, tekrar ve full izleme seçenekleri arıyorsanız programın Youtube kanalını ziyaret edebilirsiniz.
 



 

Doya Doya Moda 11 Mayıs Pazartesi kim birinci oldu?

Hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda'da bir gün daha geride kaldı. Yarışmacılar kendilerine verilen konsept, bütçe ve sürede en iyi işi çıkarmak ve jüriyi memnun etmek için uğraştı. Alınan puanları açıklandıktan sonra birinciyi haberimizde okuyabilirsiniz.

Doya Doya Moda 11 Mayıs Pazartesi Puan DurumuPuan
Sepideh Su Baher15
Emel Başkan14
Sündüz Durmaz3
Betül Böçkün3
Mira Muhtarzade3
Hanzade Nuh15
Tuğçe Kızıler3


 


 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri