Doya Doya Moda 10 Mart Salı Puan Durumu | Kim birinci oldu? | 77. bölüm izle

TV8'in eğlence ve moda yarışması Doya Doya Moda haftanın ikinci günü ile karşımızda. Yarışmacılar bir kez daha kendilerine verilen konsept ve bütçe ile İstanbul'da kendlerine yakıştıklarını düşündükleri kombinlerle jüri karşısına çıkacak. Peki Doya Doya Moda 10 Mart Salı kim birinci oldu? İşte detaylar...

Türkiye'nin öğle kuşağında en çok izlenen yarışmalarından biri olan Doya Doya Moda'da salı günü heyecanı yaşanıyor. Dün yarışmacılar yeni haftanın ilk gününde girdikleri kıyasıya rekabette birbirlerine hem tarz hem de psikolojik olarak üstünlük kurmak için yarıştılar. Aydan ve Reva'nın ayrılmasından sonra iki yeni isim de yarışmaya renk kattı. Bugün ise gözler salı maratonunda. İstanbul'da alışverişe başlyaacak olan yarışmacıların hedefi ilk sırada yer almak.  Peki Doya Doya Moda 10 Mart Salı kim birinci oldu? İşte detaylar...
 


Özde Karacan ve Derya Çağlar katıldı

Cuma günü yarışmaya veda eden isim Aydan Sarı olmuştu. Puan sıralamasında en altta yer alan genç yarışmacının yanısıra Reva da kendi isteğiyle yarışmadan çekilmişti. Bu sebeple dün iki yarışmacı programa katıldı. O isimler Özde Karacan ve Derya Çağlar oldu. Boyları, kiloları ve bedenleri aynı olan iki yarışmacı da ilk gün performansıyla göz doldurdu. Derya 20 puan alırken Özde ise 16 puan topladı ve muhteşem bir başlangıca imza attılar.



 

Doya Doya Moda 10 Mart Salı 77. bölüm izle

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'de yayınlanan Doya Doya Moda'yı birçok platformdan izleyebilirsiniz. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için cep telefonları, tabletler, mobil cihazlar ve bilgisayarların yanısıra akıllı televizyonların geri sardırma özellikleri ile seyretme imkanları bulunmaktadır. Ayrıca DigiturkPlay ve BeinConnect de iki alternatiftir.
 


Doya Doya Moda 10 Mart Salı kim birinci oldu?

Hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda'da bir gün daha geride kaldı. Yarışmacılar kendilerine verilen konsept, bütçe ve sürede en iyi işi çıkarmak ve jüriyi memnun etmek için uğraştı. Alınan puanları açıklandıktan sonra birinciyi haberimizde okuyabilirsiniz.
 

Doya Doya Moda 10 Mart Salı Puan DurumuPuan
Özde Karacan20
Derya Çağlar6
Sündüz Durmaz20
Sepideh Su Baher6
Betül Böçkün10
Ferdanur BaşaranElendi 
Emel Başkan12




 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri