Doya Doya Moda 10 Haziran Çarşamba Puan Durumu | Kim birinci oldu?

Türkiye'nin en çok izlenen ve 7 büyük beden kadınını bir araya getiren yarışması Doya Doya Moda'da haftanın ortası için heyecan başladı. İzleyicilerin ilgiyle takip edeceği yayında yarışmacıların performansları merak ediliyor. Doya Doya Moda 10 Haziran Çarşamba kim birinci oldu? Puan durumu haberimizde yer alıyor.

Tarzınıza heyecan getiren, her bölümü ile sizleri moda denizinin farklı kıyısına götüren, ekranların en heyecanlı ve en samimi yarışması Doya Doya Moda'da haftanın üçüncü gününde karşınızdayız. Birbirinden iddialı ve moda stili sahibi 7 yarışmacının kıyasıya rekabetinde hafta ortası heyecanı yaşanacak. Kombinlerini en iyi şekilde hazırlamak ve gün birinciliğine oynamak isteyen yarışmacılar jüriye kendilerini beğendirmek amacında. Peki Doya Doya Moda 10 Haziran Çarşamba kim birinci oldu? Puan durumu haberimizde yer alıyor.
 


Sündüz'e bayıldılar!

Geride kalan haftayı lider bitirerek altın kolyeye ulaşan Sündüz Durmaz adından bir kez daha söz ettirdi. Güzel yarışmacı, hazırladığı kombinlerle birlikte önce Gülşah Saraçoğlu'ndan büyük bir beğeni aldı. Seray Sever ise Sündüz'e Betül ile olan yakınlaşmasından bahsetti. Kemal Doğulu da Cezayirli güzele övgüler yağdırdı.



 

Doya Doya Moda 143. bölüm fragmanı

Bugün yayıınlanacak olan yeni bölümde de kahkaha eksik olmayacak. Kemal Doğulu yine çıldırdı. Finali bir an önce yapmaları gerektiğini ve yeni yarışmacıları seçmenin zamanı geldiğini ifade etit. Uzun süredir tekrar edilen kombinler üzerinden gösterilen tepki tavan yaptı. Hanzade ve Betül'ün kolye mücadelesinde hafta ortasına gelindi. İki isim de iddialı. Emel'e 'Pota Emel' lakabı takan güzel yarışmacı, 6-7 ayda yaptığını 2 ayda gerçekleştirdiğini söyleyerek iddiasını ortaya koydu.  Hepsi ve daha fazlası Doya Doya Moda'nın yeni bölümünde.

 


 


 

Doya Doya Moda 10 Haziran Çarşamba kim birinci oldu?

Hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda'da bir gün daha geride kaldı. Yarışmacılar kendilerine verilen konsept, bütçe ve sürede en iyi işi çıkarmak ve jüriyi memnun etmek için uğraştı. Alınan puanları açıklandıktan sonra birinciyi haberimizde okuyabilirsiniz.

Hanzade:
Gamze:
Zeynep:
Sündüz:
Emel:
Su:
Betül: 




 



İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri