Denizlispor Göztepe canlı izle | Bein Sports 1 canlı

Süper Lig'de 20. hafta Denizli'de tamamlanıyor. Ege'nin iki temsilcisi kozlarını zorlu mücadelede paylaşacak. Son dört maçında galibiyet alamayan Denizlispor evinde son iki karşılaşmadan zaferle ayrılan Göztepe'yi konuk ediyor. Denizlispor Göztepe canlı izle seçenekleri ve Bein Sports 1 canlı izle bağlantısı haberimizde.

Süper Lig'de 20. hafta Denizli'de tamamlanıyor. Ege'nin iki temsilcisi kozlarını zorlu mücadelede paylaşacak. Son dört maçında galibiyet alamayan Denizlispor evinde son iki karşılaşmadan zaferle ayrılan Göztepe'yi konuk ediyor. Denizlispor Göztepe canlı izle seçenekleri ve Bein Sports 1 canlı izle bağlantısı haberimizde.



Denizlispor Göztepe maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 20:00'de başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak.



 

Denizlispor Göztepe beIN SPORTS 1 maçı canlı izle

İki takım arasındaki zorlu mücadele öncesinde milyonlarca taraftar karşılaşmayı izlemenin yollarını arıyor. Denizlispor Göztepe maçı internetten canlı yayın seçeneği ile izlenebilmektedir. Alternatifler ise Digiturk Play ve Bein Connect'tir. İki platformdan satın alacağınız paketlerle birlikte karşılaşmayı FULL HD seyredebilirsiniz.


Denizlispor Göztepe maçı öncesi OPTA istatistikleri

Denizlispor'un Süper Lig tarihinde mağlup olmadan en fazla karşılaştığı rakibi Göztepe (4G 3B).
Göztepe, Denizlispor deplasmanında çıktığı üç Süper Lig maçının ikisinde gol atamadı ve bu karşılaşmalarda sadece bir puan alabildi (1B 2M).
Süper Lig'de dört haftadır galip gelemeyen Denizlispor (1B 3M), daha önceki dört karşılaşmadan 10 puan çıkarmıştı (3G 1B).
Deplasmanda oynadığı son altı maçın dördünü kazanan Göztepe (2M), daha önceki 34 dış saha karşılaşmasında elde ettiği galibiyet sayısına ulaşmak için sahaya çıkıyor (5G 9B 20M).
2019/20 Süper Lig sezonunda Beşiktaş'ın (14/29; %48) ardından attığı gollerin en büyük bölümü duran toptan gelen takım Denizlispor (8/20; %40). Göztepe ise yediği gollerin en büyük bölümü duran toptan gelen ekip konumunda (%57; 12/21).
Bu sezon deplasmanda oynadığı 10 Süper Lig maçının dördünde kalesini gole kapatan Göztepe, bu alanda ligin en iyi iki takımından biri (Antalyaspor ile birlikte).
Süper Lig'de rakip kaleye çektiği son dört isabetli şutun üçü gol olan Hugo Rodallega, son iki karşılaşmada ise isabet bulamadı.
Bu sezon Denizlispor formasıyla iç sahada rakip fileleri birden fazla kez havalandıran tek oyuncu Oscar Estupinan (3).
Göztepe'nin Süper Lig'de attığı son 10 golün altısında Serdar Gürler'in doğrudan katkısı var (3 gol & 3 asist).
Son altı Süper Lig maçında dördüncü golünü atan Halil Akbunar, daha önceki 13 karşılaşmayı boş geçmişti.


Denizlispor Göztepe muhtemel kadrolar

Yukatel Denizlispor: Stachowiak, Zeki Yavru, Oğuz Ceylan, Sackey, Tiago Lopes, Onazi, Murawski, Olcay Şahan, Aissati, Barrow, Rodallega

Göztepe: Beto, Gassama, Borges, Titi, Berkan Emir, Soner Aydoğdu, Castro, Halil Akbunar, Napoleoni, Serdar Gürler, Jerome  

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri