Aşk Bir Rüya 63. bölüm özeti ve fragmanı izle - 22 Nisan Çarşamba

Kanal 7'nin Hint dizisi Aşk Bir Rüya haftanın her günü yayınlanamaya devam ediyor. Sıkı takipçileri bulunan dizinin yeni bölümünde yaşanacaklar merakla araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 63. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Aşk Bir Rüya oldu. Dizinin 63. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 63. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Aşk Bir Rüya 63. bölüm özeti

Bihan yalan söyler ve fabrikada iş buldum der ama arkadan araba sesi gelince Thapki onun iş bulamadığını anlar. Bihan evet iş bulamadım ama ben helal para kazanmayı düşünüyorsan illa ki bir kapı açılacaktır diyor.Thapki ayaklarından kan akmasına rağmen dikişe devam eder. Bu sırada Bihan eve gelir ve onun bu halde çalıştığını görünce makineyi durdurur. Makinenin hareket etmesini bihan sağlarken Thapki de dikmeye odaklanır. Thapki yardım ettiği için teşekkür eder. Bihan ne zaman ihtiyacı olursa yardım edeceğini söyler ve iş görüşmesi için yeniden gider. Bihan iş bulduğu müjdesini Thapki’ye verir. Thapki ise bitirdiği işleri kadınlara verir. Kadınları elinin iyi olduğu söyleyip neden ahırda kaldığını sorarlar. thapki bağımsız olmak için olduğunu anlatır ve arkadaşlarına da terzi olarak yardım edebileceğini söyler. Şada ise Bihan’ın garson olarak çalışmaya başladığını öğrenir. Bir kıza para verir ve terzi işleri için restorantta buluşma ayarlamak için Thapki’yi aratır. thapki sevinçle gittiği restorantta Bihan’ın garson olduğunu görünce şok olur. Şada Thapki’nin yanına gelir ve Bihan’a masayı topla deyip rencide eder. thapki gitmek isteyince Şada onu durdurur. Şada maden suyu getirin der ve bu sırada soğuk suyu bilerek üstüne döker. Bihan’a bağırır. Thapki tepki gösterip garsonların da insan olduğunu unutmayın der. Oraki herkes ve garsonlar alkışlar. Şada sen evimde hizmetçi olarak çalıştığından hizmetçileri savunuyorsun deyince Bihan’ın sabrı taşar. Thapki’ye bir kelam daha edersen sonunu sen düşün der.


Aşk Bir Rüya genel konusu

Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?


Aşk Bir Rüya oyuncu kadrosu

  • Jigyasa Singh
  • Manish Goplani
  • Ankit Bathla
  • Sheena Bajaj
  • Monica Khann
  • Jaya Battacharya
  • Jairoop Jeevan
  • Sabina Jat


Aşk Bir Rüya 64. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Aşk Bir Rüya'nın 16 Mart Pazartesi günü yayınlanacak olan 64. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.

dizicenter.net

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri