Aşk Bir Rüya 62. bölüm özeti ve fragmanı izle - 21 Nisan Salı

Kanal 7'nin Hint dizisi Aşk Bir Rüya haftanın her günü yayınlanamaya devam ediyor. Sıkı takipçileri bulunan dizinin yeni bölümünde yaşanacaklar merakla araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 62. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Aşk Bir Rüya oldu. Dizinin 62. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 62. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Aşk Bir Rüya 62. bölüm özeti

Bihan bisikleti alıp çıkınca Thapki derin bir nefes alır ve yerine çuval koyup yeniden dönme planı yapar. Şada Druv’u sarhoş etmek için çikolatanın içine likor ekler. Çikoltayı verirken çikolta düşer. Garson çikoltayı Bauji’ye verir. Bauji de Vasu’ya ikram eder. Vasu likörden etkilenir ve dengesini kaybedecekken Thapki onu tutar ve vasu uyuyakalır. Bihan ise oyuncakçıya gidip bir kıyafet de kendisi için alır ve Thapki’nin sırrını öğrenmeye kararlıdır. Vasu ağzından bir şey kaçırır korkusuyla Şada başındadır. Druv’a da annen yorgun diyerek içeri girmesini engeller. bihan ise mavi oyuncak kıyafetiyle gelince Şada bu oyuncak nerden çıktı diye düşünür. Bihan gelince çocuklar çok sevinir. Bihan oyuncak ayıya kız arkadaşım deyip onu gıdıklar, rahatsız eder. thapki depoya gider. Bihan oraya da gider ve kapıyı kapatıp elini tutar. Thapki başındakini çıkarıp senin derdin ne diye kızar. Bihan’ın da başını çıkarınca şok olur. Bihan ne yapıyorsun burada der. Thapki çocukları eğlendirmek istedim der. Bihan zorlayınca Thapki bunu giyip konukları eğlendirmem söylendi deyip ardından evde hizmetçi olarak çalıştığını itiraf eder.


Aşk Bir Rüya genel konusu

Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?


Aşk Bir Rüya oyuncu kadrosu

  • Jigyasa Singh
  • Manish Goplani
  • Ankit Bathla
  • Sheena Bajaj
  • Monica Khann
  • Jaya Battacharya
  • Jairoop Jeevan
  • Sabina Jat


Aşk Bir Rüya 63. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Aşk Bir Rüya'nın 16 Mart Pazartesi günü yayınlanacak olan 63. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.

dizicenter.net

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri