Aşk Bir Rüya 59. bölüm özeti ve fragmanı izle - 18 Nisan Cumartesi

Kanal 7'nin Hint dizisi Aşk Bir Rüya haftanın her günü yayınlanamaya devam ediyor. Sıkı takipçileri bulunan dizinin yeni bölümünde yaşanacaklar merakla araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 59. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Aşk Bir Rüya oldu. Dizinin 59. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 59. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Aşk Bir Rüya 59. bölüm özeti

Dizicenter.net'in özetine göre Thapki geç kaldığı için Vasu kızar. bihan tam da bu sırada gelip üzerindkei kıyafet ne Thapki diye bağırır. Şada sadece kıyafet deyip bir yalan uydurur. Bihan’ın thapki’nin hizmetçi olarak çalıştığını gizler. vasu’ya da bunu saklamamın nedeni var merak etme der. Eline aldığı mührü Thapki’nin eline sürmeyi planlayan Şada umduğunu bulamaz. Önce soğan kesen Thapki onun elinde mührü görür. Bu nedenle Vasu’ya mührü ben eline süremem der. Birlikte plan yaparlar. Evdeki herkese bağışıklığı güçlendirme için enjeksiyon yapılması gerekir. Şada Thapki’nin enjeksiyonuna farklı bir ilaç ekler. Thapki’nin eli uyuşur. Tüm bunlara sevinirken Şada elinden mührü düşürür, keçi mührü kaçırır. Bir yere bıraktığı mührü Şada göremez. Keçiyi tutar ama mühür yoktur. Bauji mührü görmeden ayağıyla iter. Mühür dua edilen kısma gider. Şada dua için eğildiğinde mühür tam alnına gelir. Telefonundan bakıp şok olan Şada kazdığı kuyuya kendi düşmüştür. Bihan ise yemek yemekte zorlanan Thapki’ye dışardan aldığı yemeği yedirir çünkü Thapki’nin elinde sıkıntı vardır. Şada alnını şal ile kapatmayı düşünüp yeniden mührü thapki’ye sürme planı yapar. Tam sürecektir ki Thapki kalkar. Korkuya kapılan Şada, mührü bu defa da yanağına sürüp canı sıkılır. Vasu ise bu duruma çözüm olarak Şada üşüttü yalanını bulur. Şada öyle bir şey giyer ki herkesin alay konusu olur. Herkes dondurma yeyince Şada gizlice dondurma alıp yerken Bihan onu korkutur. Bihan kafasındakini görünce dalga geçer. Şada başındakini çıkarınca Bihan kahkaha atar. Bihan Şada’nın resmini çeker ve arkadaşlık sitelerine yükleyeceğim diye dalga geçer. Thapki ne olduğunu öğrendiğinde ailenin saygısını düşünmesi konusunda bihan’ı yönlendirir. Thapki gidip Şada’dan bihan adına özür diler. Şada ise buraya yarama tuz basmaya mı geldin diye kızar. Thapki ise telefondan resmi sildiğini söyleyip izin geçmesi için ona bir toz verir. Şada çekinse de tozu uyguladığında iz geçer. Şada teşekkür eder. Böylece başındaki hırsız damgası silinmiştir. Vasu sevgililer günü için Druv ve Şada için parti vereceğini söyler. Thapki Bihan’ı uzaklaştırdığını düşünüp Bihan’ın gelmesini ister. Vasu kabul eder ama bir şartı vardır: Thapki Bihan’ın eşi olarak değil evin hizmetçisi olarak partiye gelecektir. Thapki kabul eder. Gerekli hazırlıkları tamamlayan Thapki, Bihan’a partiye davet edildiği haberini verir. Bihan sevinir ve Vasu’nun onu sevdiğini söyler.


Aşk Bir Rüya genel konusu

Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?


Aşk Bir Rüya oyuncu kadrosu

  • Jigyasa Singh
  • Manish Goplani
  • Ankit Bathla
  • Sheena Bajaj
  • Monica Khann
  • Jaya Battacharya
  • Jairoop Jeevan
  • Sabina Jat


Aşk Bir Rüya 60. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Aşk Bir Rüya'nın 16 Mart Pazartesi günü yayınlanacak olan 60. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri