Aşk Bir Rüya 58. bölüm özeti ve fragmanı izle - 17 Nisan Cuma

Kanal 7'nin Hint dizisi Aşk Bir Rüya haftanın her günü yayınlanamaya devam ediyor. Sıkı takipçileri bulunan dizinin yeni bölümünde yaşanacaklar merakla araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 58. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Aşk Bir Rüya oldu. Dizinin 58. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 58. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Aşk Bir Rüya 58. bölüm özeti

Dizicenter.net'in özetine göre Dizicenter.net'in özetine göre Bihan eve geldiğinde konuşamayan Thapki’ye yardım eder ve sonunda konuşmaya başlar ama Bihan onun bir şeyler gizlediğini sezer. Thapki banyo yapıp temizlenen Şada’nın karşısına geçer ve neden bunu yapıyorsun der. Ardından da sakın sessizliğin bir zayıflık olduğunu düşünme der. Şada ise bütün olanlara rağmen Thapki’nin Druv’dan uzak kalmamak için buradan ayrılmadığını düşünür. Druv odaya geldiğinde Şada’ya neden üzgün olduğunu sorar. Şada baksana Thapki hizmetçi oldu diye ne kadar üzgünsün der. Druv hayatın bizi getirdiği noktaya üzülüyorum der. Şada ise ben senin karınım ama senin bana sevgini bir türlü elde edemiyorum deyip ağlar. Şada geceleyin dışarıyı dekore eder. bihan ve Thapki’yi de çağırır. hep birlikte doğruluk mu cesaret mi oynarlar. İlk soruyu Şada cevaplayacak Bihan soracaktır. bihan para mı aşk mı daha önemli der. Şada aşkım için her şeyi yakarım deyip Thapki’ye bakar. Sonra Şada Bihan’a Thapki’yi seviyor musun diye sorar. Bihan onu sevmiyorum ama saygı duyuyorum der. Sonra Thapki’ye cesaret gösterisi olarak dans etmesi istenir. Bihan onun oyununu anlar ve madem Druv ve Thapki dans edecek ben de yengem olarak seninle dans edeyim der. şada ben senin yengenim ve bu bir oyun der. bihan evet dediğin gibi bu bir oyunsa neden tereddüt ediyorsun ki der. Druv ve Thapki dans ettikleri anları hatırlayıp üzülürler. Yeni bir şey olarak Şada Tac Mahal yapmasını ister. Thapki mumlardan Tac Mahal yapmaya başlar ama bir kısmını tamamlamaz. Aşkın saf olduğunu ama güven olmadan yarım kaldığını söyler. Bihan eksiği tamamlar ve bu güvenini kaybetmiş olman senin suçun değil, yüreğin onu tamamlar deyip Tac Mahal’i tamamlar. Sıra Druv’a geldiğinde gözlerini kapatıp sevdiğini hayal etmesini söyler. Druv Thapki’yi düşünür. Şada kimi görüyorsun deyince de cevap vermeden gider. Bihan ve Thapki de ahıra geri döner. Şada odaya geldiklerinde kimi gördün diye üst üste sorunca Druv, Thapki’yi diye bağırır. Geçmişe sünger çekemiyorum bu Thapki’den dolayı değil geçmişi unutamadığım için benden kaynaklı o yüzden sana eşim gözüyle bakamıyorum deyip ağlar. Şada gerçeği duyunca bir kat daha kinlenir. Bihan ise Thapki’ye aşık olup olmadığını düşünerek uyuyakalır. Sabah olduğunda evden çıkıyormuş numarası yapan Bihan, Thapki’nin hizmetçi kıyafetini giydiğini görünce şok olur.


Aşk Bir Rüya genel konusu

Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?


Aşk Bir Rüya oyuncu kadrosu

  • Jigyasa Singh
  • Manish Goplani
  • Ankit Bathla
  • Sheena Bajaj
  • Monica Khann
  • Jaya Battacharya
  • Jairoop Jeevan
  • Sabina Jat


Aşk Bir Rüya 59. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Aşk Bir Rüya'nın 16 Mart Pazartesi günü yayınlanacak olan 59. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri