Aşk Bir Rüya 55. bölüm özeti ve fragmanı izle - 14 Nisan Salı

Kanal 7'nin Hint dizisi Aşk Bir Rüya haftanın her günü yayınlanamaya devam ediyor. Sıkı takipçileri bulunan dizinin yeni bölümünde yaşanacaklar merakla araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 55. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Aşk Bir Rüya oldu. Dizinin 55. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 55. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Aşk Bir Rüya 55. bölüm özeti

Dizicenter.net'in özetine göre 

Şada Druv’a Thapki’nin hastaneye gittiğini söyler. Druv Thapki’nin yanına gidince de onları gösterip bak hastane olayını Druv’a söyledi böylece yeniden onunla olma planı var der. Vasu ona hak verir ve Thapki’nin karşısında olduğunu söyler. vasu ve Şada bir olup hırsızlık yapar ve suçu da Thapki’ye atarlar ama Thapki onların bu planı yaptığını duymuştur ve herkesin içinde çalan kişinin vasu olduğunu söyler. Herkes şok olur. Bihan Thapki’ye destek olunca herkes tepki gösterir. vasu sen bu evin oğlu değilsin kapı şurda diye tepki gösterir. Thapki nedeniyle değiştiğini de ekler. Bihan eşyalarını toplar ve Thapki’nin de elinden tutup evden ayrılırlar. Thapki giderken neden bunu yaptın diye Bihan’a kızar. bihan dış kapıyı kilitler ve gerçek ortaya çıkana kadar bekleyeceğiz der. Bihan thapki’nin elinden tutup onu ahıra getirir. Artık burada kalacağız der. Thapki ailesine gitmek istese de Bihan gerçek ortaya çıkana kadar sabırlı ol deyip izin vermez. şada ise Druv’un başına masaj yaparken amacına ulaşmanın hazzı içindedir. Şada Bihan’ı görünce şok olur. Thapki evine gitsin sen de özür dile gel der. Bihan kabul etmez ve günü gelip suç üstü yapacağız eşyalarını toparla şimdiden der. Şada sinir olur. Bihan banyo yapıp dua etmek isteyen Thapki için banyo yapması için derme çatma da olsa bir yer yapar. Thapki banyo yapıp dua ederken ev ahalisi çan sesini duyup Thapki’nin gitmediğini anlar. vasu gitmediniz mi yüzsüzler der. Bihan hayır diye cevap verir. Vasu onların gitmemesinden rahatsızdır. Şada ile yeni bir plan yaparlar. Thapki ise Bihan’a şu eksik bu eksik deyip ev ahalisi ile barışmasını sağlamak için çabalasa da Bihan gözüme bak beni kandıramazsın deyip niyetini anlar.


Aşk Bir Rüya genel konusu

Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?


Aşk Bir Rüya oyuncu kadrosu

  • Jigyasa Singh
  • Manish Goplani
  • Ankit Bathla
  • Sheena Bajaj
  • Monica Khann
  • Jaya Battacharya
  • Jairoop Jeevan
  • Sabina Jat


Aşk Bir Rüya 56. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Aşk Bir Rüya'nın 16 Mart Pazartesi günü yayınlanacak olan 56. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri