Aşk Bir Rüya 52. bölüm özeti ve fragmanı izle - 11 Nisan Cumartesi

Kanal 7'nin Hint dizisi Aşk Bir Rüya haftanın her günü yayınlanamaya devam ediyor. Sıkı takipçileri bulunan dizinin yeni bölümünde yaşanacaklar merakla araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 52. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Aşk Bir Rüya oldu. Dizi artık akşam da Yemin'den sonra 21:30'da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 52. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 52. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Aşk Bir Rüya 52. bölüm özeti

Dizicenter.net'in özetine göre Thapki Diwakar’ın sözlerinden dolayı evde de üzgündür. Bihan onu teselli eder. Uçurtma yarışı olacağını geçtiğimiz bölümde belirtmiştik. Bu bölümde Dadi uyandığında ilk kimi görürse yarışa başlayacak kişiyi o seçecektir.Vasu bunu bildiğinden Şada’yı Dadi’nin baş ucuna gönderir. Thapki de gelir ve ayak ucuna oturur. Dadi uyandığında Thapki’yi gördüğünden Thapki ilk Şada’nın başlamasını ister. Şada ise buna gerek olmadığını onun başlamasını ister. Bu konuda da bir planı vardır Şada’nın. Uçurtma ipine tutkal sürecek böylece Thapki’nin eli kesilip ipi tutamayacaktır. Vasu’nun da desteği ile bu planı da uygular. Uçurtma yarışı başlar. Şada ile Thapki beraberedir. Thapki’nin eli kesilmesine rağmen uçurtmayı bırakmaz hatta bırakması konusunda yapılan tüm ikazlara kulağını tıkar.Kazanan Thapki olur. Bihan Thapki’nin ellerine pansuman yapar. Thapki kolye ödülünü de alır. Şada bu defa da kahve yapan Thapki’yi rezil etmek için Dada Ji’nin küllerini kahveye döker. Kahve içecekken de kahvede kül var deyip kül kavanozunu gösterir. Herkes şok olur. Thapki endişelidir. Dadi bunu affetmez ve birkaç sonra gideceksin diye üzülüyordum şimdi sevineceğim der. Thapki ağlar. Geriye bir tek ona güvenen Bauji kalmıştır. Vasu ise kahve olayının arkasında Şada mı var diye Şada ile yüzleşir. Şada hayır diye yalan söyler. Vasu ise eğer bunu yapmış olsaydın senin affetmezdim der ama Thapki’nin bunu nasıl yaptığına da anlam veremez. Thapki Dadi’ye kapıyı açmasını ister ama Dadi çok üzgündür bu nedenle açmaz. Thapki odasında da ağlar. Bihan onun ne kadar üzgün olduğunu görüp külleri nehre beraber atarlar. bihan ona üzülmemesi için o senin hata yapmadığını biliyor gerçek ortaya er ya da geç çıkacak merak etme der. Şada bu defa da Bauji ile Thapki’nin arasını bozar. Bauji’nin sakal ve bıyığını boyamak için kullandığı boyaya tüy dökücü krem ekler. Bauji şok olurken Şada zavallı Thapki diye sinsice güler.


Aşk Bir Rüya genel konusu

Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?


Aşk Bir Rüya oyuncu kadrosu

  • Jigyasa Singh
  • Manish Goplani
  • Ankit Bathla
  • Sheena Bajaj
  • Monica Khann
  • Jaya Battacharya
  • Jairoop Jeevan
  • Sabina Jat


Aşk Bir Rüya 53. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Aşk Bir Rüya'nın 16 Mart Pazartesi günü yayınlanacak olan 53. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri