Aşk Bir Rüya 50. bölüm özeti ve fragmanı izle - 8 Nisan Çarşamba

Kanal 7'nin yeni başlayan ve uzun sürecek olan dizisi Aşk Bir Rüya izleyiciler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı merak ediliyor ve araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 50. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Aşk Bir Rüya oldu. Dizi artık akşam da Yemin'den sonra 21:30'da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 50. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 50. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Aşk Bir Rüya 50. bölüm özeti

Şada şok haldeyken Vasu ona gerçeği anlatır. Önce tokat atar ve bu kadar düşeceğini tahmin etmedim deyip suyu döktüğünde halı ile örtmesinden şüphelenir ve suyu değiştirir. Şada bağırarak druv ile karı koca gibi olmadıklarını Druv’un hala Thapki’yi düşündüğünü söyler.

Vasu şaşırır ve onu teselli eder. Ardından Thapki’yi herkesin gözünde düşereceğim seninleyim diye destek verir. Suman ve Preeti’nin evlilik yıldönümü olduğundan parti verilecektir. Thapki ve Bihan parti düzenlemesini halledecektir.

Aditi sonunda şantaj nedeniyle Diwakar ile evlendiği söyler. Diwakar buna rağmen kanıtınız yok diye ailesiyle bile dalga geçer. Thapki düzenlemeleri yapınca hediye olarak saç yağı ve yüz bakım paketi verirler. Herkes pasta ile ilgilenirken Şada bu hediyeye bir sıvı ekler. Thapki bunları suman ve Preeti’nin bu gün için kullanmasını ister. Vasu amacına ulaşmak üzeredir.

Şada bu yaptıkları yetmez gibi bir de Thapki’nin konuklar için hazırladığı yiyecekleri mahvetmeye gider. Tesadüfen Bihan da oradadır. Şada küpemi düşürdüm diye bahane edip mutfaktan çıkar.

Suman’ın saçları çalı gibi olmuştur. Preeti’nin ise yüzü kıpkırmızı olmuştur. thapki’nin yüzünden oldu deyip Thapki’ye kızarlar. Thapki kendini aklamak için uğraşırken Bihan Şada’ya bunun altında da sen varsın de mi diye hesap sorar.

Thapki de oraya gelir. Vasu da gelir ve Thapki zaten hiç hata yapmaz her şeyi Şada yapar öyle mi Bihan diye duygu sömürüsü yapar. Thapki Şada’dan Bihan adına özür diler. Şada bir daha bana böyle davranmayın tek isteğim bu şimdi affediyorum der ve giderler.

Preeti ve Suman’ın eşleri de çok garip şekilde giyinmiş halde gelirler. Kıyafetleri de Thapki verdi derler. Thapki yeniden hata yaptığını düşünüp kendini suçlar. Her şeye rağmen parti devam eder. Çiftler canları sıkkın halde pastayı keserler. Şada Suman ve Preeti’ye gider ve bunu bana yapsalar asla yanına bırakmazdım diye kışkırtır. İkisi Thapki’nin yüzüne pasta sürer. Thapki şok halde ağlar.


Aşk Bir Rüya genel konusu

Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?


Aşk Bir Rüya oyuncu kadrosu

  • Jigyasa Singh
  • Manish Goplani
  • Ankit Bathla
  • Sheena Bajaj
  • Monica Khann
  • Jaya Battacharya
  • Jairoop Jeevan
  • Sabina Jat


Aşk Bir Rüya 51. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Aşk Bir Rüya'nın 16 Mart Pazartesi günü yayınlanacak olan 51. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri